Şerban Nicolae: Nu cred că ar trebui să formăm echipa guvernamentală după ce spune Bruxelles-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Nicolae
Şerban Nicolae

Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, nu crede că prezenţa Rovanei Plumb şi al lui Sevil Shhaideh în Guvern afectează în vreun fel imaginea României, aşa cum a afirmat ieri premierul. Echipa guvernamentală nu trebuie făcută în funcţie de ce spune Bruxelles-ul, adaugă el.

Întrebat dacă e de acord cu poziţia premierului Tudose, care spunea că Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb afectează imaginea Guvernului, senatorul PSD Şerban Nicolae a spus: „La acest moment nu. Nu cred că ar trebui să formăm echipa guvernamentală în România, nici pe vremea PSD, nici pe vremea altor partide de guvernare, după ce spune Bruxelles-ul“.

Premierul Mihai Tudose spunea ieri că există o problemă de percepţie în ceea ce-i priveşte pe miniştrii cu probleme în justiţie.

„Cele două colege - ştiţi că avem o realitate şi o percepţie, realitatea e că este prezumţia de nevinovăţie. Au fost multe cazuri în care cei care au fost puşi sub acuzare s-au dovedit a fi nevinovaţi, cu vieţile distruse sau schimbate total, dar avem şi o percepţie, iar percepţia la Bruxelles este cu totul alta decât realitatea de aici. Dat fiind faptul că cele două colege sunt exact pe zona asta de relaţii cu Bruxelles-ul, de aici apare problema”, a explicat Tudose.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite