Şi eu sunt găzduită de Soroş. Pe Facebook!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Servere. Sursă: wowowall.com
Foto: Servere. Sursă: wowowall.com

E clar că unii şi-au ales, drept public-ţintă, tâmpiţii. Altfel nu se poate explica apariţia şi rostogolirea în presă (inclusiv la mai multe posturi de televiziune, începând cu Antena 3) a unei ştiri „bombă” că Platforma lui Cioloş ar fi găzduită pe serverul lui Soroş.

Faptele pe care s-a însăilat această inepţie, lansată, în mod evident, pentru a susţine teoria PSD că guvernul ar fi o unealtă a unor forţe oculte, sunt că site-ul ro100.ro e găzduit pe un server care aparţine lui GoDaddy, firmă cotată la bursă, care are ca acţionar şi fondul de investiţii KKR, care fond îl are ca acţionar pe miliardarul Henry R. Kravis, care, la rândul său, are nişte investiţii şi împreună cu George Soros.

Aşadar, serverul nici măcar nu e al lui Soros, dar, chiar dacă ar fi fost, penibilul e complet pentru oricine a auzit de GoDaddy şi sunt mulţi în această situaţie, având în vedere că este cea mai mare firmă de înregistrări de domenii acreditată de ICANN şi a fost indicată de Host Advice ca deţinând cea mai mare cotă de piaţă la nivel mondial din industria hosting-ului, zeci de milioane de domenii Internet fiind înregistrate şi/sau găzduite de GoDaddy.

Ajunsă în acest punct, mi-am dat seama, înfricoşată, că şi eu sunt „găzduită de Soroş”. Am cont de Facebook? Am. Ştie toată lumea că Facebook-ul e al lui Mark Zuckerberg? Ştie. Ei, acum e-acum: Zuckerberg e parte a grupului Breakthrough Energy Coalition, format din 28 de investitori de top, dedicaţi susţinerii investiţiilor în energia „curată”, ecologică. Şi, oroare, ghici cine mai face parte din acest grup, în afară de Zuckerberg? Da, însuşi inamicul public numărul 1, George Soros. Gata, sunt vândută lui Soroş. Q.E.D.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite