Florin Roman, la Adevărul Live: O lege împotriva lenei şi puturoşeniei nu este ceva prea dur. PSD şi ALDE nu-şi doresc acest proiect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a vorbit, la Adevărul Live, despre proiectul de lege prin care  ajutoarele sociale de la stat sunt tăiate, dacă beneficiarii acestora refuză un loc de muncă. Acesta a precizat faptul că PSD şi ALDE nu vor vota iniţiativa deoarece o bună parte a celor asistaţi votează cu ei.

„Dacă a da o lege împotriva lenei şi puturoşeniei este prea dur, sigur, poate fi şi asta o părere. Din păcate ea coincide cu părerea colegilor de la Comsia pentru muncă şi protecţie socială (n.r.-controlată de PSD şi ALDE). Această comisie a dat raport de respingere cu o motivaţie halucinantă. Motivaţia lor: dacă proiectul devine lege, eu aş încuraja munca forţat. Eu cred că în orice ţară civilizată a munci este normal, a nu munci este ceva anormal dacă ai capacitatea şi o anumită calificare, a declarat Florin Roman, la Adevărul Live

Vicepreşedintele PNL a explicat şi de ce nu au susţinut cei din PSD şi ALDE.„Nu-şi doresc acest proiect de lege pentru că din rândul asistaţilor sociali vin majoritatea votanţilor actualei majorităţi guvernamentale, în special a PSD“, a mai spus Roman. 

În schimb, liberalul, care în prezent conduce şi Comisia de administraţie, a subliniat că va încerca să strângă majoritatea pentru adopatrea proiectului la Camera Deputaţilor.

Urmăriţi înregistrarea întregii emisiuni cu Florin Roman

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite