Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta a câştigat alegerile în Coreea de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, a obţinut cele mai multe voturi în secţia de votare organizată la Phenian, în Coreea de Nord.

Candidatul PSD a obţinut trei voturi, în timp ce principalul său rival, Klaus Iohannis, a obţinut două voturi. Candidata independentă Monica Macovei a primit şi ea un vot, potrivit Hotnews.

În schimb, în Noua Zeelandă, Iohannis s-a clasat pe prima poziţie, cu 66 de voturi din 126, în timp ce, în Australia, Monica Macovei a fost preferata electoratului.

Citeşte şi:

Alegeri prezidenţiale 2014. Monica Macovei a câştigat alegerile în Australia

Monica Macovei, candidat independent la Preşedinţie, a ieşit câştigătoare la secţia de votare din Australia, acolo unde scrutinul s-a terminat, ca urmare a diferenţei de fus orar.

Alegeri prezidenţiale 2014. Iohannis, prima victorie în Noua Zeelandă: cum arată clasamentul în care e câştigător detaşat

Românii din Noua Zeelandă, care şi-au exercitat primii dreptul la vot, au optat, cu majoritate de voturi, pentru candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis.

LIVE BLOG Alegeri prezidenţiale 2014. Udrea, Dragnea, Meleşcanu şi Funar au făcut declaraţii de la urne

Alegeri prezidenţiale 2014. Românii îşi aleg un nou preşedinte pe 2 noiembrie. Urmăriţi aici transmisiunea întregii zile în format live blog, pentru a fi la curent cu toate informaţiile, prezenţa la vot şi incidentele.

Alegeri prezidenţiale 2014. Gheorghe Funar a votat la ora 7:00, îmbrăcat în costum popular

Candidatul independent la Preşedinţie Gheorghe Funar a votat, duminică dimineaţă, la ora 7.00, el venind la secţia de votare îmbrăcat în costum popular.

Alegeri prezidenţiale 2014. Primele informaţii de la MAI

Ministerul Afacerilor Interne a prezentat, la ora 8.00, primele informaţii privind alegerile prezidenţiale 2014. Următoarea declaraţie de presă va avea loc la ora 11.00.

Alegeri prezidenţiale 2014. Tot ce trebuie să ştii despre ziua votului

Românii sunt aşteptaţi duminică, 2 noiembrie, să-şi aleagă viitorul preşedinte pentru următorii cinci ani. „Adevărul“ vă prezintă un scurt ghid informativ cu privire la ziua votului.

Alegeri prezidenţiale 2014. Ce zic românii pe reţelele sociale până la ora 9.00

Alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur de scrutin a început astăzi de la ora 7.00, iar românii au început deja să scrie pe reţelele sociale despre alegeri, despre incidente. Deja au apărut primele probleme, ca la fiecare astfel de eveniment în România.

Exit poll-uri de la partide. UPDATE ACL: Ponta - 38%, Iohannis - 32%. PSD: Ponta - 43%, Iohannis - 28%

ACL a realizat un exit poll potrivit căruia, la ora 19.00, situaţia voturilor îl arată drept câştigător pe Victor Ponta, cu 38%, secondat de preşedintele PNL Klaus Iohannis, cu 32%. La rândul lor, cei de la PSD au transmis un exit poll potrivit căruia premierul a obţinut 43% din voturi, iar principalul său contracandidat a primit 28% din voturi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite