Băsescu, românilor: Vă doresc împlinirea aspiraţiilor pentru un viitor mai bun, pe care îl putem construi împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj de Paşti tuturor românilor din ţară şi din străinătate, cărora le doreşte „multă sănătate, împlinirea aspiraţiilor pentru o viaţă prosperă şi pentru un viitor mai bun“.

„Doresc să adresez tuturor românilor din ţară şi din străinătate urările mele cele mai călduroase cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti. Fie ca Învierea Domnului să ne aducă împreună, în familie, şi printre cei dragi sufletelor noastre şi să ne determine să înţelegem valorile pe care trebuie să le împărţim cu toţii pentru binele comun al tuturor!”, se arată în mesajul şefului statului.

„Vă doresc multă sănătate, împlinirea aspiraţiilor pentru o viaţă prosperă, pentru un viitor mai bun, pe care îl putem construi împreună, pornind de la valorile în care credem şi asupra cărora trebuie să reflectăm mereu, pentru a le putea asuma ca repere în acţiunile noastre!“, continuă Traian Băsescu.

„Sărbători fericite şi un Paşte luminat de bucuria Învierii!“, îşi încheie preşedintele mesajul.


Citeşte şi:

Cum petrec politicienii sărbătorile pascale: Elena Udrea încondeiază ouă, Victor Ponta merge în Deltă

Politicienii vor petrece sărbătorile pascale în familie. În timp ce premierul Victor Pontaa a anunţat că va călători în Delta Dunării alături de familie, Elena Udrea a declarat că va încondeia ouă în stil bucovinean, iar deputatul PDL Raluca Turcan a precizat că îşi va „exersa“ talentul culinar.

Decizie definitivă: Radu Mazăre îşi va petrece Paştele în libertate. Curtea Supremă a respins contestaţia procurorilor

Primarul Radu Mazăre îşi va petrece Paştele în libertate. Asta, pentru că magistraţii Curţii Supreme au respins vineri contestaţia procurorilor Direcţiei Naţionale Aticorupţie (DNA), în dosarul în care este acuzat de luare de mită şi fals în declaraţii. Decizia este definitivă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite