Băsescu face teoria şpăgii: „Dacă a luat o dată mită, să nu-i distrugem viaţa! Aşa era în tranziţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

În contextul în care a propus graţierea tuturor pedepselor de până la 10 ani de închisoare, fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat joi, pentru TVR, că nu ar trebui să le distrugem viaţa celor care au luat o dată mită.

”A luat o dată o mită, acuma nu-i distrugem toată viaţa. Aşa a fost în tranziţie. Avem nevoie de un moment zero, o graţiere largă de la care să spunem «oameni buni, ştiţi ce se poate întâmpla, aşa că terminaţi cu hoţia!». Aşa, tensiunea va rămâne încă mulţi ani în societate şi v-aş mai spune un lucru: sunt şi chiar abuzuri”, a declarat Traian Băsescu, pentru TVR1.

Liderul PMP Traian Băsescu a propus graţierea tuturor persoanelor ce ispăşesc pedepse cu închisoarea de până la 10 ani. De clemenţa lui Traian Băsescu ar beneficia în primul rând Elena Udrea, dar şi marele său rival, Dan Voiculescu.

Amendamentele depuse de Traian Băsescu la proiectul legii graţierii au fost criticate de mai mulţi membri din partid, cele mai aprinse critici venind din partea lui Robert Turcescu şi Eugen Tomac.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite