Când anunţă PNL candidaţii pentru sectoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Organizaţiei PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a scris, marţi, un mesaj pe pagina personală de Facebook, în care a comentat subiectul aprobării bugetului Primăriei Capitalei şi tema candidaţilor PNL pentru Bucueşti.

Preşedintele PNL Bucureşti a venit cu un mesaj referitor la aprobarea bugetului Primăriei Generale la o zi după ce s-a hotărât oficial cum sunt alocate resursele pentru cel mai mare oraş la României

„Ieri a trecut bugetul Capitalei, un moment care trebuie marcat. Bucureştenii au fost furaţi sistematic de administraţiile anterioare. Acest lucru nu poate continua. Toţi consilierii din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Primarii şi viceprimarii, interimari sau aleşi, indiferent de culoarea politică, au responsabilitatea cheltuirii banului public numai legal şi cu eficienţă. Sunt adversarul oricui deturnează banul public de la destinaţia lui sau căpuşează bugetul cetăţenilor. Reţelele de lipitori trebuie să se oprească sau să fie distruse, atât politic, din interior, cât şi de către justiţie, din exterior“, a comentat Predoiu.  

Liderul liberalilor bucureşteni a venit cu noi detalii şi despre evaluarea candidaţilor PNL care vor să candideze la primăriile celor şase sectoare din Capitală. 

„În curând se finalizează sondajul de opinie privind candidaţii la candidatura PNL pentru primăriile de sector. Unii candidaţi s-au înscris acum câteva luni, alţii acum o lună, le doresc tuturor succes. Este important ca ‪#‎PNL‬ să aibă candidaţi cu şanse, dar şi în acord cu criteriile de‪#‎integritate‬ şi ‪#‎profesionalism‬ asumate de partid.”, a spus şeful liberalilor bucureşteni pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că la începtuul săptămânii viitoare vor fi anunţaţi candidaţii PNL pentru Capitală, sondajul urmând a fi finalizat în zilele următoare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite