Către PSD-istii care mai au minte: actuala conducere a PSD a devenit paranoică, vă îngroapă definitiv partidul

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu este posibil ca nişte oameni normali, cu mintea acasă, să nu realizeze consecinţele represiunii teribile din 10 august. Consecinţe interne şi internaţionale. Doar nişte oameni cuprinşi de paranoia îşi pot tăia craca de sub picioare cu o acţiune sinucigaşă. Este suficient să te uiţi la toate reacţiile şi consecinţele din aceste zile pentru ca să înţelegi acest lucru simplu.

Conducerea PSD n-a înţeles trauma adâncă pe care o lasă în societatea românească faptul de a ataca, gaza, lovi, fugări, 100.000 de oameni simpli, copii, femei, adolescente fără apărare, cu pretextul că 40-50 de huligani atacă forţele de ordine.

Conducerea PSD n-a înţeles că urmează acţiunea dură a Parchetului Militar, care va cerceta şi sancţiona drastic vinovaţii. Represiunea a fost condusă de ministrul Carmen Dan, sub îndrumarea lui Dragnea. Ancheta va ţine capul de afiş al discuţiei publice în următoarele luni. Responsabilii vor fi chemaţi la Parchetul Militar sub ochii întregii ţări, antrenând oprobriul asupra întregului partid.

Conducerea PSD n-a anticipat reacţia dură a partenerilor externi. România riscă să piardă preşedinţia UE din 2019, PSD riscă să fie exclus din Grupul Socialiştilor Europeni, până şi Israelul se leapădă de Dragnea, în urmă maltratării a patru turişti israelieni. Televiziunile din Israel anunţă că România este o ţară riscantă.

Conducerea PSD n-a realizat că economia României o va lua la vale, investitorii fug de o ţară nesigură, cursul de schimb explodează, dobânzile la fel.

Conducerea PSD nu pricepe că nu poate conduce cu jandarmeria şi trupele speciale o ţară membră în UE şi NATO, în secolul XXI.

Conducerea PSD n-a înţeles că după reprimarea din 10 august, toate persoanele din conducerea PSD, din guvern şi din parlament au devenit persona non grata în ţările partenere. Până şi în Israel. Nimeni nu mai vrea să stea la aceeaşi masă cu astfel de persoane.

Conducerea PSD îl atacă pe preşedintele Iohannis, ca şi cum acesta ar fi ordonat atacul asupra a 100.000 de manifestanţi paşnici.

Ce alte dovezi mai sunt necesare pentru a vedea ca actuala conducere a PSD a fost cuprinsă de paranoia? Acceptaţi situaţia aceasta, generată de Dragnea, ca să-şi scape el pielea de puşcărie?

Soluţia rapidă şi eficace se află la membri PSD, activişti cu vechi state şi multă muncă în slujba conducerii PSD. Alternativa la situaţia dezastruoasă în care vă aflaţi este să schimbaţi rapid toată conducerea PSD şi tot guvernul, pentru a spăla, cât de cât, păcatele partidului în faţa opiniei publice româneşti şi străine.

Dacă nu procedaţi aşa, în câteva luni PSD nu va mai conta ca partid politic relevant în România.

UPDATE

Un comentariu


Cu Dragnea la butoane, PSD a ajuns un soi de mecanism stricat, un robot care a luat-o razna. Dragnea este "matca", restul de sefi, sefuti, tzutzeri si executanti aneantizati sunt ca niste megafoane care colporteaza aceeasi placa: ce zice ministrul cutare, peste o zi zice un altul, ce zice PSD Vaslui, maine zice si PSD Dambovita, poimaine - PSD Dolj, Gorj, Dambovita, Teleorman s.a.m.d. Daca Dragnea nu mai vede clar realitatea, terminalele lui umbla bete si li se-mpleticeste limba, batand campii. PSD este debusolat si trage Romania intr-un vartej fara fund. Pentru ca nu s-a reformat, nu-i vorba, ca nici nu prea avea cu cine, PSD a ajuns o sleahta mafiota care corupe fiinta nationala a romanilor. Nenorocirea noastra este ca vor sa mearga pana la capat.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite