Ciolos: Cu un entuziasm aproape sinucigaş, liderii coaliţiei de guvernare duc ţara într-o fundătură în politica externă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Mişcării România Împreună (Ro+), Dacian Cioloş, critică disputa pe care Guvernul Dăncilă o întreţine cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema mutării ambasadei României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

„Cu un entuziasm aproape sinucigaş, liderii coaliţiei de guvernare duc ţara într-o fundătură în politica externă. Certurile interne şi plata unor poliţe politice ne fac impredictibili şi neserioşi pentru partenerii noştri externi. Cei care pierdem suntem noi toţi“, a scris Dacian Cioloş pe Facebook, în contextul războiului dintre Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă pe tema mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Iersualim.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, marţi, la Cotroceni, cu premierul Viorica Dăncilă, pentru a discuta pe marginea mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. La discuţii au mai participat ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, şi vicepremierul Ana Birchall. Concluzia discuţiei: preşedintele a cerut Guvernului să nu încalce liniile roşii de la care decidenţii politici nu s-au abătut niciodată, indiferent de culoarea politică.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite