CJ Teleorman îl contrazice pe Dragnea: „Nu se poate pescui pe Insula Belina fără acordul TelDrum“. TelDrum: Nu vă putem pune la dispoziţie balta Belina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus că oricine poate pescui pe insula Belina, Platforma Civică a Tinerilor (PACT) a vrut să acolo concursul “Prinde peştele cel mare”. Consiliul Judeţean Teleorman susţine însă că nu poate permite accesul oricui pe insulă, întrucât lacul a fost închiriat de firma Tel Drum, deţinută de apropiaţii lui Liviu Dragnea. Iar Tel Drum a refuzat concursul de pescuit.

În urmă cu două săptămâni, PACT a anunţat că doreşte să să organizeze pe insula Belina concursul “Prinde peştele cel mare”, ca urmare a afirmaţiilor făcute de preşedintele PSD Liviu Dragnea, cum că lacul trecut de la Guvern la CJ Teleorman, iar apoi la Tel Drum, nu este proprietate privată. „Acolo pescuiesc mulţi oameni“, spunea Liviu Dragnea, la Antena 3. 

Întrebat dacă poate pescui oricine pe lacul Belina, liderul PSD spunea: „Cartegoric, da. Te duci şi pescuieşti. E foarte simplu. Ca şi pe Dunăre“. 

PACT s-a adresat la Consiliul Judeţean Teleorman pentru a obţine un răspuns privitor la posibilitatea de a organiza concursul pe Insula Belina. Poziţia oficială a Consiliului Judeţean Teleorman (vezi Anexa 1) îl contrazice pe Liviu Dragnea

„Suprafaţa de apă din zona centrală a insulei Belina fost închiriată de Tel Drum. Pentru soluţionarea cererii dvs, vă puteţi adresa firmei care a închiriat“, a răspuns CJ Teleroman la solicitarea PACT.

Ulterior, PACT s-a adresat companiei SC TEL DRUM SA, care a transmis că nu poate pune la dispoziţie balta Belina pentru concursul de pescuit sportiv (vezi anexa 2), întrucât închiriază doar 10 locuri pe zi, cinci dintre ele fiind deja rezervate.

Anexa 1

Anexa 2

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite