Codrin Ştefănescu, împotriva valului de reproşuri din PSD: Mă gândesc la aceşti colegi ca la oameni care au tras cu noi în campanie. Nu îi pot acuza de trădare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat vineri, pentru România TV, că nu poate să îşi acuze de trădare colegii care aleg să îşi dea demisia din PSD şi să se mute la ProRomânia. Acesta a explicat că îi vede ca pe nişte oameni care au muncit în campanie, dar a precizat că se arată îngrijorat de starea partidului.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu,  s-a remarcat vineri cu o declaraţie diferită de cele ale liderilor PSD cu privire la migrările din partid către formaţiunea lui Victor Ponta. Acesta a declarat, pentru România Tv, că nu îşi poate acuza colegii de trădare, fiind oameni care au muncit în campanie.

„Eu am fost omul care mereu a refuzat să se gândească la excluderi sau la pierderi, pentru că orice coleg care hotărăşte să plece şi se desprinde de marea structură a PSD este o mare pierdere. Eu mă gândesc la aceşti colegi ca la oameni care au tras cu noi în campanie. Nu pot să îi acuz de trădare, dar pot să mă arăt îngrijorat şi să mă gândesc ce putem face cu colegii din PSD ca să îi aducem la matcă. În momentul acesta, noi avem adversari foarte puternici şi trebuie să găsim soluţii pentru a rămâne împreună", a explicat Codrin Ştefănescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite