Cum răspunde Ovidiu Wlassopol, propunerea pentru funcţia de vicepreşedinte al ASF, la o întrebare simplă, pe domeniu: Nu cunosc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Wlassopol. FOTO Captură Facebook
Ovidiu Wlassopol. FOTO Captură Facebook

Deputatul USR Claudiu Năsui a publicat, pe pagina sa de Facebook, un video în care arată cum s-a descurcat Ovidiu Wlassopol, propunerea pentru preluarea postului de vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, când i-a fost pusă o întrebare pe domeniul unde urmează să activeze. Răspunsul scurt al candidatului pentru conducerea ASF: „Nu cunosc!“

„Dacă aţi lucrat în supravegherea asigurărilor şi reasigurărilor v-aş ruga să ne spuneţi care sunt diferenţele principale între RBNS şi IBNR?“, a fost întrebarea lui Năsui. 

Răspunsul lui Wlassopol a fost simplu: „Nu cunosc!“. Ulterior, conversaţia a fost întreruptă de alţi membri ai Comisiei reunite de buget, finanţe şi bănci. 

Deputatul PSD Leonardo Badea a fost votat, miercuri, cu majoritate de voturi, de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), în aceeaşi şedinţă fiind votat şi Ovidiu Răzvan Wlassopol, fostul soţ al Olguţei Vasilescu, pentru postul de prim-vicepreşedinte al ASF.

Badea a fost numit preşedinte al ASF cu 321 voturi „pentru“ şi 38 voturi „împotrivă“, în vreme ce Wlassopol a primit 338 voturi „pentru” şi 21 voturi „împotrivă”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite