Dăncilă loveşte din nou. Întrebată cum suportă să fie „ciuca bătăilor“, a răspuns: Faceţi un exerciţiu de „imagine“ şi puneţi-vă în locul meu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă i-a recomandat, luni, unui jurnalist să se pună în locul ei pentru a simţi cum e să fii „ciuca bătăilor“ în România.

 „Cum suportaţi sa fiţi ciuca batăilor în ţara asta?", a întrebat un jurnalist direct.  Viorica Dancilă a raspuns prompt, sugerându-i să facă un exerciţiu de „imagine“ şi să se pună în locul ei.

„Cum suport acest lucru? Nu este uşor! Şi puneţi-vă ...faceţi un exerciţiu de imagine şi va puneţi puţin în locul meu şi să vezi atâtea jigniri, atâta ură şi atâtea lucruri urâte. Dar ce să fac, să fac un pas inapoi? Am o responsabilitate faţă de România şi de români", a raspuns premierul,într-o conferinţă de presă comună cu comisarul european Corina Creţu. 

De altfel, după câteva minute în care presa i-a adresat doar lui Dăncilă întrebări referitoare la probleme interne, Creţu a intervenit: „De mine mai aveţi nevoie?“, a afirmat comisarul european. La doar câteva minute după moment, aceasta s-a ridicat şi a plecat, în condiţiile în care presa tot nu i-a adresat vreo întrebare.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite