De ce pune Dragnea gaz pe foc

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
liviu dragnea deget injura

De ce pune Dragnea gaz pe foc în timp ce cere linişte şi echilibru? Cel mai probabil pentru că atât cât există acest conflict nimeni din partid nu poate pune în discuţie situaţia lui. Dragnea are nevoie de conflict ca să îşi coaguleze partidul în jurul unei idei şi a unei cauze şi să scape de linşajul intern.

A inventat duşmani după duşmani: Soroş, Bruxelles-ul, Iohannis, forţele oculte şi acum multinaţionalele. Cu ăstea din urmă cred că a nimerit mesajul potrivit pentru publicul pe care încearcă să îl radicalizeze. Cum nu te poţi supăra pe marii corupţi care sunt victime ale conspiraţiei binomului, îţi îndrepţi atenţia către cei care au haine de firmă. Păi cine mai are bani astăzi să îşi cumpere haine cu siglă? Cine îi plăteşte pe ăştia să meargă la magazinele de firmă? Ascultaţi nemulţumirile de la protestele de la Cotroceni şi o să vedeţi ce bine a prins discursul lui Dragnea. Hainele de firmă sunt bărbile şi ochelarii din 1990. La vară o să fie periculos să te mai încalţi cu tenişi.

Aşa că Dragnea nu se va opri nici o secundă. Trece proiectul prin Parlament într-o formă aproape identică cu cea a Ordonanţei şi dacă vor ieşi proteste o să susţină că „manipulaţii corporaţiilor” vor să schimbe votul din 11 decembrie. Atunci să vezi cele două Românii la treabă, pentru că până atunci PSD o să aibă timp să se organizeze aşa cum trebuie, inclusiv pe Facebook.

În mod paradoxal, majoritatea oamenilor care protestează în Piaţa Victoriei şi-ar dori să se oprească pentru moment. Dragnea nu o să îi lase pentru că supravieţuirea şi relevanţa lui au nevoie de un duşman.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite