Dragnea, despre proiectul privind Codul penal: Am înţeles că lucrurile se fac aşezat, dar poate le facem în această viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Focşani, pe tema punerii în dezbatere publică a proiectului de modificare a Codurilor penale, că a înţeles că lucrurile trebuie făcute "aşezat", dar calendarul arată că deja există riscul ca legea să nu fie adoptată sesiunea aceasta de Parlament. El l-a criticat din nou pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru întârziere.

"Mă aşteptam (...) să apară de acum două-trei săptămâni în această dezbatere publică. Acum o să stea încă o lună, am înţeles, în dezbatere public, din nou, şi o să ajungă în Parlament, în aşa fel încât să nu se realizeze în această sesiune parlamentară. Eu am înţeles că lucrurile trebuie aşezat, nu trebuie făcute în salturi, dar poate totuşi le facem în această viaţă", a spus Dragnea.

Întrebat ce părere are despre proiect, Dragnea a afirmat că nu a apucat să îl vadă, dar a comentat absenţa unui prag pentru abuzul în serviciul din iniţiativa Guvernului, notând că atunci când CCR a dat decizia în care a cerut un astfel de mecanism Tudorel Toader, actualul ministru al Justiţiei, era judecător.

"Oamenii când ajung în alte funcţii se mai schimbă, intră în contact cu alte instituţii, îşi mai schimbă privirea, îşi mai schimbă gândirea, îşi mai schimbă atitudinea", a spus şeful PSD.

Dragnea a completat că toate aceste probleme vor fi rezolvate în Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite