Eugen Tomac cere demisia de urgenţă a ministrului Sănătăţii: A nu fi în stare să iei decizii pentru deblocarea unei crize denotă ignoranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac - FOTO Eduard Enea
Eugen Tomac - FOTO Eduard Enea

Preşedintele executiv al PMP cere demisia de urgenţă a ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, pe motiv că nu a fost capabil să ia măsuri imediate pentru deblocarea unei crizei, aspect ce denotă incompetenţă şi/sau ignoranţă. Mai mult, Tomac îi cere liderului PSD să-şi asume „acest eşec cu consecinţe dramatice”.

„Ministrul Bodog trebuie să demisioneze de urgenţă. A nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetenţă şi/sau ignoranţă. Prin urmare, trebuie să pleci, iar Dragnea să-şi asume acest eşec cu consecinţe dramatice”, a declarat parlamentarul PMP într-un mesaj publicat pe Facebook.

În loc să se ocupe de probleme reale ale cetăţenilor, pentru PSD este mai important „circul”, prin înfiinţarea unor comisii care „fac valuri pentru nimic”, afirmă Eugen Tomac, cu privire la comisia parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

„Pentru PSD e mai important circul. În loc să se ocupe de problemele reale ale cetăţenilor, ei creează comisii care să facă valuri pentru nimic. România nu avea nevoie de o comisie de anchetă pentru a-l umili din nou pe Geoană. Ce a fost în 2009 nu mai poate schimba cu nimic viaţa de zi cu zi a românilor”, a adăugat Tomac.

Eugen Tomac critică promisiunile cu care a defilat PSD în campania electorală, care acum au fost aruncate la coşul de gunoi.

„Vom construi spitale noi. Românii se vor trata în ţară în condiţii sigure, la fel ca în Occident. Vom mări bugetul Ministerului Sănătăţii". Cu acestea şi multe alte lozinci a defilat PSD în campanie. La doar jumătate de an de la alegerile parlamentare, toate au fost aruncate la coşul promisiunilor electorale”, mai spune parlamentarul PMP.

Preşedintele executiv PMP a vorbit şi despre care ar trebuie să fie acţiunile derulate de ministrul sănătăţii, precum o comisie care să ancheteze de ce mor copii în spitale nevaccinaţi, nu „circul de prost gust generat de Dragnea”: „în schimb, ar fi fost mult mai necesară o comisie care să ancheteze de ce ne mor copii în spitale nevaccinaţi. Aceasta este prioritatea României, nu circul de prost gust generat de Dragnea”, a declarat Tomac.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite