Articol publicitar

Fără hoţie terminăm autostrăzile. Află planul USR PLUS (P)

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

De 30 de ani ni se pune aceeaşi placă: Nu sunt bani. Nu avem spitale moderne pentru că nu sunt bani. Nu avem autostrăzi pentru că nu sunt bani. Nu avem şcoli noi pentru că nu sunt bani. România nu este şi nu a fost o ţară săracă. Este o ţară cu oameni săraci ţinuţi aşa de o caracatiţă de hoţie, corupţie şi nepotism care a căpuşat instituţiile statului la toate nivelurile.

În ultimii 30 de ani, guvernele României, multe conduse de PSD, nu au fost în stare să construiască o singură autostradă care să unească provinciile istorice, pentru că au preferat să lucreze cu firme căpuşă, în loc să apeleze la fondurile europene. În 2016 Guvernul Cioloş a adoptat Masterplanul de transport cu finanţare europeană, dar PSD nu a cerut banii de la UE. De ce? Pentru că le era greu să fure.

Ce propune Alianţa 2020 USR PLUS?

PROGRAM PENTRU INFRASTRUCTURĂ

Cerem sprijin tehnic european, sub forma unui program JASPERS extins pentru infrastructură, pentru a susţine redactarea caietelor de sarcini, pentru a avea reprezentanţi în comisiile de evaluare, pentru a monitoriza studii pregătitoare şi de fezabilitate, pentru a încuraja firmele puternice de supervizare să se implice în proiectele din România.

MASTERPLAN PENTRU TRANSPORTURI

Ne angajăm să existe fonduri europene suficiente pentru finanţarea Masterplan-ului pentru transporturi adoptat de Guvernul Cioloş in 2016.

NU PIERDEM FONDURI

Propunem ca fondurile nefolosite din cauza incapacităţii guvernului să se regăsească în bugetele ulterioare pentru a nu penaliza dezvoltarea de ansamblu a ţării.

Votează pe 26 mai Alianţa 2020 USR PLUS!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite