Fost ministru al PSD, mesaj pentru colegii săi: Tudose are tot dreptul să-i ceară demisia lui Carmen Dan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Ponta, a declarat, la Realitatea TV, faptul că premierul Mihai Tudose are tot dreptul să-i ceară demisia lui Carmen Dan din funcţia de ministru, indiferent dacă le place sau nu unor colegi din partid.

„Indiferent dacă îi place sau nu doamnei Dan sau dacă le place colegilor mei de partid, domnul premier are acest drept, de a-i cere demisia. Forul statutar i-a conferit acest drept premierului. Domnul Tudose nu ar avea de ce să aştepte CEx-ul de la Iasi pentru a lua o decizie care ţine de Guvern. Domnul Tudose poate să ia orice decizie doreşte pentru a conduce cât mai bine Guvernul. Probabil că sunt colegi de-ai mei care sunt mai supăraţi şi dau frâu liber simpatiilor. Însă PSD-ul nu se poate juca tot impul de-a guvernarea. Lumea nu se aşteaptă ca noi să ne certăm toată ziua şi să schimbăm Guvernul la şase luni de zile“, a declarat Nicolae Bănicioiu la Realitatea TV.

De asemenea, Bănicioiu, fost deţinător al portofoliului Sănătăţii în Guvernul Ponta, a trimis săgeţi şi către vicepremierul Paul Stănescu, lider PSD care a spus că ministrul de Interne nu are de ce să-şi dea demisia. 

„Domnul Paul Stănescu are şi el un şef, pe domnul Mihai Tudose. Când nu vreau să-mi fie şef, nu stau, plec", a completat Bănicioiu.

Ulterior, fostul ministru al Sănătăţii a revenit cu un mesaj mai lung pe contul său de Facebook. „În ultimele zile mulţi dintre voi, prieteni de pe Fb, colegi de partid, m-aţi întrebat ce părere am despre ce se întâmplă acum în PSD - alt scandal, alte demisii etc ...Eu cred că lucrurile ne scapă de sub control într-un mod brutal şi riscăm să ne pierdem busola! Am schimbat un premier (pe nu ştiu ce motiv), am schimbat miniştrii, am dat mulţi colegi afara (pe motive puerile si orgolii rănite) şi la final ce am realizat? Guvernăm mai bine!? Facem ce se aşteaptă oamenii de la noi !? Nu putem schimba premieri si guverne la fiecare 6 luni ...Nu pentru a ne regla orgoliile între noi ne-au votat oamenii ! 

Dacă lăsam patima si luptele interne deoparte am putea schimba viaţa românilor în mai bine, am avea timp şi energie pentru a construi o ţară aşa cum ne dorim cu toţii si asa cum PSD a făcut-o de fiecare dată când a guvernat şi mai ales aşa cum se aşteaptă oamenii de la noi !  PSD era un partid al oamenilor competenti (o recunoşteau chiar si adversarii noştri) iar acum tindem să devenim... un partid de scandalagii si oportunişti!  Haideţi sa redevenim ceea ce se aşteaptă oamenii sa fim !!!“, a scris Bănicioiu. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite