Ghinea, critici la adresa lui Mihail Neamţu: Mă face pe mine sexo-marxist. A luat-o spre un conservatorism bezmetic. Eu l-am apărat când a fost făcut fascist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Cristian Ghinea. FOTO  Eduard Enea
Deputatul Cristian Ghinea. FOTO  Eduard Enea

Deputatul USR Cristian Ghinea a declarat, miercuri, la Adevărul Live, faptul că liberalul Mihail Neamţu a avut o atitudine nepotrivită faţă de decizia USR de a se poziţiona pe tema referendumului şi că l-a făcut „sexo-marxist“, dând dovadă de un „un conservatorism bezmetic“.

„PNL nu mai e un partid liberal în adevăratul sens al cuvântului. Dacă mă uit, văd că au fost nişte reacţii absolut halucinante dinspre Mihail Neamţu. Pe Mihail Neamţu eu l-am apărat public când a fost făcut fascist. I s-a zis că a spus o poezie de Radu Gyr, ceea ce-l face fascist. Eu am spus în mod public: a avut o idee nefericită să recite din Radu Gyr, dar asta nu-l face nici legionar, nici fascist. Acum, Mihail Neamţu mă face pe mine şi pe cei care am militat pentru poziţionarea USR sexo-marxişti, neomarxişti“, a afirmat Cristian Ghinea. 

Deputatul USR i-a amintit lui Neamţu că în urmă cu mai mulţi ani cel din urmă a fost făcut fascist, iar el i-a luat apărarea. 

„Dragă Mihai, dacă ţie nu ţi-a convenit când ai fost făcut fascist, nu mai bate câmpii şi să ne lipeşti etichete. Sunt la fel de dreapta ca acum patru ani când tu mă rugai să vin în Noua Republică. Eu sunt la fel, poate el s-a schimbat. A luat-o spre un conservatorism bezmetic. Se declară fan Trump“, a completat Ghinea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite