Golanii te salută, curvele te pupă de la revedere

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gradul unei prostii stabileşte nivelul de vinovăţie al autorului. În cazul lui Ioan Rus nu suntem în nicio dilemă. Omul e predispus la declaraţii zănatice şi tocmai a călcat cu ambele picioare pe bec. După care încearcă să o dreagă cum că mama proştilor nu ar fi curvă, ci doar puţin gravidă. Chestie de nuanţă şi obiect de studiu pentru cel care ar trebui să fie deja fostul ministru al transporturilor.

La PSD e o modă să îşi dea singuri foc la căruţă. Acum e drept că libertatea de a fi prost nu ţi-o ia nimeni, aşa că poţi incendia politic tot ce îţi trece prin cap, dacă nu reuşeşti să ai câteva minime principii şi valori. Ieşirea lui Ioan Rus este cea a unui individ lipsit de orice educaţie. Este inadmisibil ca un ministru în Guvernul României (indiferent ce partide îl compun) să vorbească astfel. Este inadmisibil ca un bărbat să facă astfel de declaraţii publice de o mitocănie enormă. Şi este inadmisibil pentru orice individ care are rolul de persoană publică să se adreseze astfel unor concetăţeni.

Ce nu pricepe omul, care trebuia să lege provinciile istorice ale României cu o amărâtă de autostradă, este că acele ”curve” despre care face el vorbire sunt de fapt femeile care au rămas singure acasă, pentru că bărbaţii lor nu puteau să îşi întreţină familiile în România pe care o păstoresc oamenii ca Ioan Rus.

„Golanii” ăia mici care cresc fără părinţi sunt copiii traumatizaţi din ţara asta, ale căror poveşti au făcut înconjurul lumii. Domnul Ioan Rus este membru într-un guvern socialist al cărui premier e „mândru că e român”.

Domnul Rus e lipsit de responsabilitatea propriilor cuvinte, pentru că altfel nu ar fi încercat să o dreagă jenant, ascuns după un comunicat jenant. Dacă ar fi fost bărbat, aşa cum sugerează singur, ar fi demisionat la cinci minute după ce a făcut declaraţia stupidă care-i va rămâne moştenire politică.

Să nu ne iluzionăm, nimeni nu demisionează la noi. Demisia e pentru proşti, golani şi curve. La urma urmei de ce să demisioneze el pentru trei prostii spuse la TV, dacă nu demisionează Primul Ministru pentru un dosar penal? Cu ce ascendent moral ar putea să îi ceară Victor Ponta demisia lui Ioan Rus?

Clasa politică nu vorbeşte niciodată despre etică şi morală. Nici nu cred că înţeleg conceptele, nici nu cred că îi interesează. Cei care pricep le consideră desuete, depăşite de timpurile moderne. Dar adevărul e că de la ”golanii” lui Iliescu şi până la ”curvele” lui Rus au trecut doar 25 de ani. Timp suficient să faci bani cu nemiluita şi să scuipi seminţe în cap prostimii. Cum, domnul Rus e de la Cluj, oraş în care nu se scuipă seminţe, nu se bea bere decât dacă eşti căruţaş, iar micii sunt o prescurtare de la mitici? Mă îndoiesc de apartenenţa sa la un grup elitist de intelectuali dedicaţi naţiunii oricât de mult ştaif i-o fi împrumutat de-a lungul vremii Vasile Dâncu. Ioan Rus nu e altceva decât un mândru pesedist.

VIDEO Declaraţie halucinantă a unui ministru din Guvernul Ponta despre românii din străinătate. Ioan Rus: „Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă“

Ioan Rus, după declaraţiile despre românii din străinătate: Îmi cer scuze dacă am jignit pe cineva

Despre „golanii” şi „curvele” care muncesc în străinătate

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite