Iordache, despre proiectul politic anunţat de Cătălin Ivan: Nu ştie ce se întâmplă în ţară şi în PSD. Nu pleacă nimeni la drum cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PSD Florin Iordache. FOTO Inquam Photos
Deputatul PSD Florin Iordache. FOTO Inquam Photos

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei, a afirmat că europarlamentarul Cătălin Ivan poate să facă orice dezbatere doreşte, dar prin anunţul acestuia potrivit căruia lucrează la un proiect politic în interiorul partidului dovedeşte că „nu ştie ce se întâmplă în ţară şi în PSD“. Mai mult, deputatul social-democrat a punctat faptul că Ivan nici nu ar mai fi membru de partid.

„Cred că de atâta Bruxelles s-a rupt de România. Nu ştie ce se întâmplă în ţară şi ce se întâmplă în PSD . El poate să facă orice dezbatere, dar nu văd pe nimeni în PSD care să plece la drum cu Ivan“, a declarat Florin Iordache, vineri, pentru Agerpres. Deputatul PSD a adăugat că, din câte ştie, europarlamentarul nu mai este membru al formaţiunii social-democrate.

„Din câte ştiu eu, Ivan nu mai e membru PSD. Din afara partidului poţi avea tot felul de idei năstruşnice", a mai afirmat Iordache, în prezent deţinător al funcţiei de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunţat, vineri, pe Facebook, că lucrează la un nou proiect politic pentru PSD în interiorul partidului, menţionând că este important să existe o dezbatere internă. „Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului. Cred că nu ai voie să critici dacă nu pui măcar o soluţie în loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul închis, autoritar spre dictatorial, în care conduce partidul, pentru lipsa de viziune şi de direcţie din ultimul timp. (...) Foarte curând vom prezenta public propunerea noastră de proiect politic pentru colegii noştri, membri ai PSD“, a precizat Cătălin Ivan

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite