articolul anterior articolul urmator

Surse: Bolojan anunţă miercuri dacă va candida sau nu la şefia PNL. Lider PNL: „Predoiu a lăsat de înţeles că se va retrage şi-l va susţine“

3
21 Apr 2017 12:03:17
Autor: Sebastian Zachmann, Radu Eremia
Ilie Bolojan e presat de colegii săi să-şi asume o candidatură pentru şefia PNL. FOTO Arhivă Adevărul
Ilie Bolojan e presat de colegii săi să-şi asume o candidatură pentru şefia PNL. FOTO Arhivă Adevărul

3 Comentarii

Stefanescu Marian
21.04.2017, 13:06:01

Mi se pare că un tandem ardelean Orban(braşovean)-Bolojan(orădean) ar fi destul de solid pentru PNL.Poate şi pentru România fiindcă,trebuie să recunoaştem că Transilvania s-a europenizat mai repede decât restul ţării.

Silviu Vasile Dumitrescu
21.04.2017, 16:17:27

Avem şi actualizări de acolo? Sper ca dl. Bolojan să fi avut decenţa de a se retrage pt. secretar general, ce poate să fie oricum prea mult pt. dumnealui. Este o prejudecată şi mare greşeală să se creadă că un bun administrator local face neapărat şi un bun lider naţional. De altfel, dl. Bolojan a şi „dovedit” ca şef de campanie electorală naţională – absenteism masiv, lipsă de mobilizare, implicare, mesaj, ...lipsă cam de orice.

Silviu Vasile Dumitrescu
21.04.2017, 23:15:24

Dacă un antitalent, efectiv o nulitate politică ca Gorghiu (încă mai) trage sforile şi face jocurile de culise, atunci este clar cine se află (în continuare) la comandă în PNL. Mai ales dacă şi Predoiu (ca de obicei) se retrage, renunţă, cedează. Deci este clar că PNL rămâne programat pentru distrugere sau condamnat definitiv să facă doar opoziţie de faţadă (mai exact, mascaradă). Curios că la numirea interimară a lui Buşoi ca secretar general, Gorghiu îl susţinea din răsputeri, printre altele cu argumentul că „prioritatea” sunt datoriile parcă ceva peste 5(cinci) milioane euro ale partidului. Asta era nu mai mult de vreo 2-3 luni în urmă. Doar în timp atât de scurt, Buşoi a devenit indezirabil pt. Gorghiu, acum însă, pentru că ar face parte din „Cooperativă”. (Menţiunea asta, nu că i-aş ţine parte lui Buşoi...) Observaţii: a) Articolul ăsta avea iniţial şi cam toată ziua poza dlui Orban, iar spre seară a fost înlocuită cu poza care se vede; b) Am fost curios dacă erau actualizări, aşa că am deschis articolul ăsta de vreo 6-7 ori toată dupăamiaza, nu au fost vreodată mai mult de 5(cinci) vizitatori online. Vă puteţi face o idee că alegerile interne în PNL nu produc interes nici măcar pentru... membri PNL. De altfel, se poate vedea şi scorul social-media, like-uri, redistribuiri.