Liviu Dragnea: Mă aştept să fiu chemat la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a afirmat, duminică, la Antena 3, că se aşteaptă să fie chemat la DNA în dosarul Belina. Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusă sub acuzare de procurorii DNA în dosarul privind trecerea lacului Belina în proprietatea Consiliului Judeţean Teleorman, în 2013, când era secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

„Nu am fost chemat la DNA”, a spus Liviu Dragnea, duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Întrebat dacă se aşteaptă la o citaţie în acest sens, şeful PSD a răspuns afirmativ. „Cred că mă va chema în acest dosar”, a completat liderul PSD. 

Dragnea a precizat faptul că se aşteaptă ca procurorii să vină „să-i ia şi copilul“.  „Se pare că nu numai la mine (n.r.-se limitează). Nu vor să se limiteze la mine, vor să-mi ia şi copilul, să-l reţină. Fosta soţie, oricum a luat-o. E o luptă între abuz şi democraţie. Între nişte metode de poliţie politică şi metode democratice“, a mai spus Dragnea. 

Pe de altă parte, Dragnea a subliniat că majoritatea PSD-ALDE nu va renunţa la legile pe Justiţie. „Noi nu cedăm, nici măcar un pas înapoi, cu toate presiunile. Legile justiţiei vor fi aduse în parlament, dezbătute şi aprobate cu consultare serioasă“, a afirmat preşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite