Ludovic Orban: PNL nu va vota moţiunea de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban/ Foto: Eduard Enea
Ludovic Orban/ Foto: Eduard Enea

Proaspătul preşedinte al PNL a declarat la postul Realitatea TV că parlamentarii liberali nu vor vota la moţiunea de cenzură, fiind însă prezenţi în sală la dezbaterea moţiunii de cenzură depusă de PSD.

”Am hotărât să fim prezent la dezbaterea moţiunii, dar nu vom vota. Cea mai mare parte a parlamentarilor PNL au fost abordaţi de PSD, li s-au făcut oferte generoase să voteze şi asupra unora s-au făcut şi presiuni”, a declarat Ludovic Orban în emisiunea Jocuri de Putere, difuzată de postul Realitatea TV.

Preşedintele PNL a tras un semnal de alarmă cu privire la criza politică provocată de liderii PSD, susţinând că această situaţie riscă să dărâme tot ceea ce a reuşit să construiască preşedintele Iohannis în ultima perioadă.

”Tot ce construieşte Klaus Iohannis pentru România, în ultima perioadă, se dărâmă din nişte motive pe care nu pot să le înţeleg foarte bine. Avem o situaţie în care un dictator, care vrea să decidă tot în România, şi-a pus prim ministru o slugă, care s-a şi comportat ca o slugă o bună bucată de vreme. Brusc nu i-a mai plăcut. Sunt la fel de antipatici amândoi. Grindeanu a acceptat să fie premierul marionetă al lui Dragnea. A emis OUG 13, să ne aducem aminte că el a semnat ordonanţa 13. Dar astăzi pozează în mare erou care se luptă cu Dragnea. La fel de nociv este comportamentului din jurul lui Dragnea. Pur şi simplu au vrut să execute fără somaţie un premier pe care ei l-au pus”.

Ludovic Orban a încheiat intervenţia subliniind faptul că partidul liberal este „pregătit în orice moment să preia guvernarea”, chiar dacă „este foarte greu să organizezi alegeri anticipate în România”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite