Marian Vanghelie, despre Gabriel Oprea: A început să urle şi să mă înjure. Evident, eu mă descurc la lucrurile astea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vanghelie a vorbit la Antena 3 despre relaţia sa cu Gabriel Oprea FOTO David Muntean
Vanghelie a vorbit la Antena 3 despre relaţia sa cu Gabriel Oprea FOTO David Muntean

Marian Vanghelie a vorbit la Antena 3, în emisunea „Adevăruri de viaţă“, despre relaţia sa cu Gabriel Oprea şi cum a ajuns acesta în vârful politicii, deşi niciodată nu a fost considerat o persoană inteligentă, ci dimpotrivă, i se spunea „minte mică“.

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, invitat în emisiunea „Adevăruri de viaţă“ realizată de Dana Grecu, a vorbit despre ascensiunea politică a lui Gabriel Oprea, poreclit de colegi „minte mică“, scrie antena3.ro.  

I s-a dat putere din mai multe zone. A fost prefect, a început o bătălie cu Dan Ioan Popescu. Fără să vreau, eu am fost de partea lui Dan Ioan Popescu. Discuţiile dintre ei erau protocolare, s-a încercat să i se facă dosare lui DIP. El a încercat să ia primarii de partea lui, prin diferite tertipuri: prin a intimida, prin a le spune că-i ajută cu dosare, ş.a. Pe mine nu m-a prins în filmul acesta, înţelegeţi? M-a chemat într-o zi, eram tot în nişte neînţelegeri şi mi-a zis: «Mariane, vezi că ai un dosar la SRI». Şi eu nu pot să vă spun numele acum, dar am zis figurativ: «Este SRI-ul unde este şi domnul cutare?» Am zis asta ca să înţeleagă că nu sunt pe dinafara lucrurilor. Şi a început să urle şi să mă înjure. Evident, eu mă descurc la lucrurile astea“, a povestit Vanghelie, care a subliniat că „nu a avut nevoie de ajutorul lui“ în vreo situaţie.

Întrebat de Dana Grecu cum a ajuns Gabriel Oprea să aibă „atât de multă influenţă în politică, fără niciun pic de cultură“, fostul primar al Sectorului 5 a declarat că Oprea este „în felul lui, hoţoman“.  

„El este, în felul lui, hoţoman. El se juca foarte bine. Ne arăta că are putere şi că ne poate şi ajuta, şi face rău. Celorlalţi le arăta că «ţine Bucureştiul în mână, cu primarii». Nici eu nu am carte. Mie mi-a plăcut să fur din viaţă lucrurile care mă reprezintă“, a spus Marian Vanghelie. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite