Mihai Goţiu: M-a durut cu adevărat că medicul care m-a consultat mi-a mărturisit că se gândeşte să plece din România. Voi continua să lupt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Goţiu FOTO Inquam
Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Goţiu FOTO Inquam

După ce a fost bătuit de Mirel Palada ăn studioul B1TV, senatorul USR MIhai Goţiu a postat un mesaj pe Facebook în care anunţă că va continua să lupte împotriva huliganismului politic.

„Aseară, târziu în noapte, mi-au dat lacrimile. Nu de la lovitura de pumn a lui Mirel Palada, ci de la zecile şi sutele de mesaje de solidaritate primite pe Facebook, sms, WatsApp, până mi s-a descărcat telefonul. Tuturor vă mulţumesc acum şi îmi cer scuze că, din motive de timp, nu voi reuşi să o fac în mod direct, personal. Vă asigur că voi continua să lupt împotriva abuzurilor de orice fel, inclusiv împotriva huliganismului politic, însă exclusiv prin mijloace legale. La fel cum am făcut-o şi ieri, de la pupitrul plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului, îi voi reprezenta atât pe cei care mi-au acordat încrederea, cât şi pe cei a căror încredere nu am reuşit să o câştig încă“, a scris Mihai Goţiu pe Facebook. 

„Dacă m-a durut cu adevărat ceva azi noapte a fost mărturisirea medicului de la Spitalul Clinic de Urgenţă Sfântul Ioan, care m-a consultat, că se gândeşte serios să plece din România. Cu buza spartă de un fost purtător al Guvernului nu aveam argumente pentru a-l face să se răzgândească. Şi nici nu cred că aş fi fost credibil în acel moment. Voi face însă tot ce ţine de mine (şi sunt convins că acelaşi lucru îl vor face şi colegii mei din USR) să schimb (şi să schimbăm) lucrurile în ţara asta. Cu sprijinul colegilor mei şi, mai ales, cu sprijinul vostru, vom reuşi. Avalanşa mesajelor de solidaritate mi-a demonstrat că nu suntem deloc puţini! Nu voi ceda în faţa niciunei ameninţări ori intimidări verbale sau fizice. Nici «forţa» lui Mirela Palada, şi nici măcar toată forţa reunită a tuturor huliganilor şi penalilor din politica românească nu se pot compara cu cea pe care mi-aţi transmis-o în lungile ore ale acestei nopţi şi dimineţi. Vă mulţumesc!“, a mai scris senatorul USR.

Senatorul USR Mihai Goţiu a fost agresat fizic de Mirel Palada, sociolog şi fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, în timpul unei pauze publicitare de la B1 TV. Goţiu a declarat ulterior că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite