Moţiunea de cenzură, dezbătută joi, de la ora 11.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Birourile Permanente Reunite au decis miercuri ca dezbaterea moţiunii de cenzură depusă de PNL, „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă“, să aibă loc joi, începând cu ora 11.00.

Moţiunea de cenzură a PNL a fost depusă la Parlament vinerea trecută şi a fost citită luni după-amiază într-o şedinţă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului. Liberalii ar fi vrut să fie dezbătută şi votată la începutul săptămânii viitoare, pentru a avea prezenţi toţi deputaţii şi senatorii. Însă, majoritatea din BPR nu a fost de acord. 

În textul moţiuniii liberalii căreia fac inventarul „minciunilor”, al „nerealizărilor” şi al măsurilor care, arată ei, au destabilizat economia în cele zece luni de când coaliţia PSD – ALDE a preluat guvernarea. Moţiunea a fost semnată de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP şi independenţi.

„În mai puţin de un an, guvernarea PSD-ALDE a aruncat la coşul de gunoi promisiunile făcute în campanie şi, odată cu ele, speranţele românilor într-un trai mai bun. Beneficiile unei creşteri economice substanţiale au fost anulate de măsurile populiste şi haotice luate în economie de cuplul de economişti de renume mondial Dragnea - Tudose împotriva mediului de afaceri şi a contribuabililor oneşti din această ţară. Minciuna PSDragnea a avut picioare atât de scurte încât, în mai puţin de un an, românii au văzut că programul de guvernare, pus sub titulatura „Îndrăzneşte să crezi”, a fost o iluzie vândută cu maximă neruşinare”, arată liberalii în textul moţiunii de cenzură.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite