Olguţa Vasilescu, despre demisia lui Sorin Moisă din PSD: Securist mititel şi neînsemnat. Prindeţi viteză, că are Ciolos nevoie de un argat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, unul dintre oamenii fidelui lui Liviu Dragnea, ironizează demisia lui Sorin Moisă din PSD, pe care îl numeste „Moise sau Moisa sau cum l-o chema“, spunând că nimeni din partid nu îl cunoştea, deşi era europarlamentar. Mai mult, Lia Olguţa Vasilescu îl numeşte pe Moisă „securist mititel şi neinsemnat“.

„Eu am auzit prima oară de el (Sorin Moisă –n.r) atunci când sistemul îl dădea varianta de premier şi am raspuns unui post tv ca nu are cum pentru ca nu e nici măcar membru de partid. Asta pentru ca, repet, eu nu auzisem de el. Acum înţeleg ca scrie ca a fost sfătuit sa refuze funcţia de premier. Dacă propunerea de premier o făcea Coldea sau Cioloş, probabil îşi permitea luxul sa o refuze, dar din PSD nu i-a făcut nimeni o asemenea oferta. De ce? Pentru PSD el nu exista! Simplu! Doar pentru Victor Ponta, singurul care a văzut " meritele" sale, după cum însuşi Moisa sau Moise sau cum l-o chema afirma. Dar nu înţeleg de ce pleacă la PPE şi nu face grup partiduletului lui Ponta? Un grup politic al Securităţii nu aveţi in Parlamentul European?”, a fost reacţia Olguţei Vasilescu pe Facebook.

Totodată, ministrul Muncii i-a transmis lui Sorin Moisă să-şi vadă de drum liniştit. 

„Domnule Moise, dacă tot aţi primit ordin de reîncorporare, vedeţi-vă de drum liniştit! Doljul a adus voturi cât pentru un europarlamentar PSD. Sper că nu pentru Dvs! Dacă eu nu vă cunosc, electoratul pe care pretindeţi că îl respectaţi, nici atât! Am pierdut prea mult timp azi cu un securist mititel şi neînsemnat ca Dvs... Prindeţi viteză că are Cioloş nevoie de un argat acolo!", a mai comentat Lia Olguţa Vasilescu.

Europarlamentarul Sorin Moisă, politicianul care a negociat ridicarea vizelor pentru Canda, a scris sâmbătă, într-o lungă postare pe Facebook, că îşi dă demisia din PSD şi grupul parlamentar S&D. Europarlamentarul aduce acuze dure liderilor dinpartid şi susţine că „PSD aruncă România într-o văgăună a istoriei pentru a-l apăra pe domnul Dragnea de propriul trecut”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite