Paul Stănescu, noul ministru al Dezvoltării: Sunt mândru de prietenia cu Liviu Dragnea. Sper să ajung la nivelul lui Sevil Shhaideh

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu, a recunoscut că este mai apropiat de preşedintele PSD Liviu Dragnea decât de premierul Mihai Tudose. Paul Stănescu îi va locul lui Sevil Shahideh şi va avea pe mână toţi banii pentru baronii locali.

Întrebat ce-l recomandă pentru funcţia de ministru, Paul Stănescu a răspuns: „Experienţa în administraţia locală. Am fost preşedintele CJ Olt 8 ani, iar înainte am fost consilier judeţean. Nu există facultate de ministru, n-am fost niciodată ministru. Sper să ajung la nivelul lui Sevil Shahideh“. 

Cât despre prietenia cu liderul PSD Liviu Dragnea, care i-ar fi adus funcţia de ministru, Paul Stănescu a spus: „Nu pot să neg că sunt prieten cu preşedintele Dragnea. Sunt mândru de prietenia cu domnul preşedinte Dragnea. Sunt prieten şi cu domnul Tudose, dar pe domnul Dragnea îl cunosc de foarte mult timp“. 

Paul Stănescu a condus oficial judeţul Olt timp de 8 ani. Din decembrie, s-a „refugiat“ în Senat. Soţia sa a fost consiliera ministrului Educaţiei, cel care a numit-o pe cuscra soţilor Stănescu inspector şcolar. Fratele lui Paul Stănescu este deputat PSD. Tatăl său a fost primarul unei comune din Olt până la vârsta de 75 de ani. În 2017, judeţul Olt a primit cei mai mulţi bani de la Ministerul Dezvoltării, pe care Paul Stănescu tocmai l-a preluat.

Citeşte şi:

Clanul Stănescu. Familia noului ministru a împânzit Guvernul, Parlamentul şi administraţia locală. Judeţul controlat de Stănescu, lipici la banii de la Dezvoltare

Cine este Paul Stănescu, baronul din Olt numit de PSD în locul lui Sevil Shhaideh la Ministerul Dezvoltării Regionale

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite