Fost ministru al Educaţiei, mesaj grobian pe Facebook: „PLM. Plec La Muncă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Pop, pe vremea când eraministru al Educaţiei. FOTO Arhivă Adevărul
Liviu Pop, pe vremea când eraministru al Educaţiei. FOTO Arhivă Adevărul

Liviu Pop, fost mninistru al Educaţiei, le-a transmis marţi dimineaţă un mesaj oarecum bizar celor care îl urmăresc pe Facebook. „PLM. Plec La Muncă“, a scris Pop, încercând să explice prima parte a mesajului, cu toate că aceste trei litere reprezintă o prescurtare de la termeni din argoul limbii române.

„Bună dimineaţa, prieteni! Eu, Pop Liviu Marian, plec la muncă, voi ce faceţi? #LMP“, a fost mesajul fostului ministru al Educaţiei,mesaj alăturat unei poze în care un bărbat merge printr-un parc.  

Cele trei litere folosite de fostul ministru reprezintă altceva în argoul limbii române, în niciun caz faptul că se pleacă la muncă. 

mesaj Liviu Pop PLM

Nici comentariile internauţilor nu s-au lăsat mai prejos: 

„PLM, cred că ne iei la mişto“, „Vezi să nu te împiedici de vreo carte şi să-ţi rupi iar genunchele“, „Doar că e greşită poza. Bănuiesc că dumneavoastră nu mergeţi în tălpi, ci în genunche“ sau „Mai bine postai PLF ( plec la FURAT) pentru ca noi nu am auzit sau vazut PSD-isti muncind ! STF“ sunt doar câteva dintre reacţiile la mesajul fostului ministru al Educaţiei. 

Citeşte şi:

Inventarul gafelor care îl trimit pe ministrul Liviu Pop direct în Istorie. De la „genunche” la „greşelile se pot corecta, erorile nu”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite