PNL depune moţiune împotriva Rovanei Plumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a anunţat, luni, preşedintele liberalilor, Ludovic Orban.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat-o, luni, pe Rovana Plumb, spunând că România riscă să piardă „sute de milioane“, dacă nu „chiar miliarde de euro“, din cauza „incompetenţei ministrului Fondurilor Europene“.

„BEX a luat decizia să depună o moţiune împotriva ministrului Rovana Plumb. Moţiunea va fi depusă de Grupul PNL din Senat. Este o moţiune în care solicităm demiterea ministrului Fondurilor Europene pentru blocarea inacceptabilă a absorbţiei de fonduri europene, în condiţiile în care fondurile europene pot fi un motor de dezvoltare a economiei româneşti, pot să stea la baza susţinerii multor proiecte de infrastructură şi de creştere a calităţii serviciilor către cetăţenii români", a declarat preşedintele PNL.

Ludovic Orban a mai punctat faptul că România riscă să piardă milioane de euro din cauza incompetenţei ministrului Fondurilor Europene.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite