articolul anterior articolul urmator

PNL înainte de Congres

8
20 May 2017 07:40:50
Mircea Morariu

8 Comentarii

Vanatorul/d.c.
20.05.2017, 08:35:23

A doua mafie nationala, PNL-ul,si-a sapat singura groapa atunci cand, la indicatiile Noii Securitati(care promisese catorva lideri penelisti..imunitate si ajutor..specific la alegeri),si-a ales ca..Fuhrer o nulitatea politica fanfaronarda si cu minte inceata, nulitate care odata plantata la Cotroceni a reusit sa-si traga partidul in jos in cel mai scurt timp,cu un ..succes nemaipomenit daca ne gandim cat de..crancen au luat-o in freza mafiotii PNL de la mafiotii PSD atat la locale cat si la parlamentare. Pe scurt, providentialul lucrului bine facut,Iohannis, a ingropat PNL-ul cu acelasi ..succes cu care a ingropat si.. rostul celei dintai functii in statul roman.

+1 (1 vot)
herr v.4.01
20.05.2017, 10:22:20

V(c) moare de ciuda ca basismul nu mai conteaza si ca PNL le-a luat fata popularilor basisti (de fapt impopularilor, aflati pe marginea pragului electoral, vizavi de cimitirul politic), zburandu-i basescului titlul de Adevaratul Sef al Opozitiei. Care opozitie ? Basescu si Nicolae, scot coruptii din parnaie... In ceea ce priveste referirile la Presedintele Iohannis "Debasificatorul", doar simple minciuni ("tot asa cum un mincinos e un mincinos" - citat vanatoresc) PS> ia sa vedeti acum cum tace stoic V(c)... .

-2 (2 voturi)
Vanatorul/d.c.
20.05.2017, 11:11:23

Altminteri, indiferent cat s-ar stradui penibilii perietori ofticosi ai spilhozenilor nulitatii cu "cap de neamt" sa acopere dezastrul, se vede si din avion ce-a ajuns"partidul meu" (mafia penelista), dar si tara, dupa doar 2 ani si jumate de "regim al lucrului bine facut". De rasul Europei au ajuns si fanfaronul cu evidente dizabilitati, minte inceata si aere germanico-imperiale, si liberalii pe care i-a tras dupa el in..groapa cu ridicol. Ailalti mafioti, PSD-ul, au toate motivele sa ..jubileze. Ceea ce n-au reusit nici Noua Securitate si nici mafia penelista (pe care SRI-ul si DNA au cocolosit-o fara pic de jena in ultiimi 2 ani jumate) a reusit un prapadit de gainar imobiliar. Au ajuns sa guverneze fara opozitie numai datorita figurantului de la Cotroceni. Te apuca rasul-plansu, zau asa..!:)

+1 (1 vot)
herr v.4.01
20.05.2017, 14:52:54

Vanatorul e gures... are mintea odihnita :) Argumentele vanatoresti se deruleaza in ritm alert cu un nou calup de insulte la adresa Presedintelui (ales si de V(c) !), si a sustinatorilor acestuia. Recitind lista "defectelor" lui Iohannis : "...nulitatea politica fanfaronarda si cu minte inceata", "fanfaronul cu evidente dizabilitati, minte inceata si aere germanico-imperiale", "prapadit de gainar imobiliar". sau "figurantul de la Cotroceni", (recitate de cel mai devotat adept al fostului presedinte TB), e instructiv sa revedem replica lui Andrei Plesu : "...daca e sa fac comparatii, prefer sa asum ”defectele” dlui presedinte (Iohannis n.m.), decît sa ma bizui pe ”calitatile” celorlalti politicieni autohtoni. Ba, de la o vreme, am sentimentul ca, în zbîntuiala generala, prezenta cuiva de croiala dlui Iohannis e un beneficiu, o sansa de normalizare. [...] Dar stiu ca nu ma face de rîs cînd ma reprezinta în lume, ca, atunci cînd e nevoie, vorbeste bine germana si engleza si ca a facut cîteva gesturi mai mult decît necesare: o esentiala irumpere într-o pernicioasa sedinta de guvern, un excelent discurs post-criza în Parlament (”deconstruit”, fireste, de adversari ca inadecvat si nepoliticos), o iesire civilizata în mijlocul demonstrantilor care, cu argumente tribale, îl contestau în strada. Pe scurt, prefer sa am de-a face cu un domn civilizat, potolit, neostentativ si rezonabil, decît cu o galerie de caftangii agitati, vocali si cam necinstiti." (A. Plesu). Acum cine minte ? Un nimeni care s-a remarcat doar ca fruntas pe ramura in intrecerea socialista la numar de fani (unii colectioneaza fluturi, el ii detine in cap), sau o personalitate de talia Maestrului Plesu ? Evident ca mincinosul cu 396 de fani. PS> ia sa-l vedem cum insulta in continuare ":))

-2 (2 voturi)
Vanatorul/d.c.
20.05.2017, 15:56:10

Mai trebuie spus ca, pe langa Ioha Nedumericiul, un..aport deosebit deosebit de important la aducerea PNL in poarta cimitirelor partidelor au avut si perietorii spilhozenilor Nibelungului Plutitor, aceiasi gugustiuci trompeti care periau si nadragii mafiotilor penelisti, gugustiuci care au ajuns deja rusinea propangandei mondiale din toate timpurile si de toate tipurile, la ora actuala fiind mai prost cotati (a se citi mai fara de minte si mai caraghiosi)decat..omologii lor halitori de orez din Coreea de Nord:)

+1 (1 vot)