Ponta cere demisia lui Dragnea din fruntea PSD. „Liviu, eşti în stare măcar o dată să faci ceva pentru ceilalţi, nu doar pentru tine?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Victor Ponta, pre vremea când erau colegi de partid. FOTO Mediafax
Liviu Dragnea şi Victor Ponta, pre vremea când erau colegi de partid. FOTO Mediafax

Fostul premier Victor Ponta i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD, în contextul scandalului referitor la dosarul DNA privind „Lacul Belina“, dar şi pentru modul de conducere al partidului de către actualul lider social-democrat.

„Cred că spre binele PSD , al Guvernului şi al României există o soluţie simplă care poate fi aplicată chiar de mâine: Liviu Dragnea să îşi dea demisia din funcţiile politice şi parlamentare“, a afirmat Ponta. „Aşa ar face un om care se gândeşte cu adevărat la binele PSD, al Guvernului şi al Parlamentului! Şi aşa ar arăta că este nevinovat şi se apără liniştit făra să facă scut din colegii săi şi din instituţiile fundamentale ale statului! Eu aşa am facut şi nu am greşit ! Ce zici Liviu - eşti în stare măcar o dată să faci ceva pentru ceilalţi nu doar pentru tine?!“, a completat fostul premier.

Mai mult, acesta are şi variante pentru şefia PSD. „Preşedintele executiv al PSD, al Consiliului National sau unul din vicepreşedinti, cel mai corect şi eficient chiar prim-ministrul, să preia conducerea“, a continuat fostul premier, exclus din PSD în luna iunie. 

Victor Ponta s-a lansat într-un atac dur şi la adresa lui Codrin Ştefănescu, unul din social-democraţii cu mesajele cele mai dure la adresa fostului premier, dar şi la adresa Justiţiei. 

„In comunicarea paranoică din aceste zile am aflat că Maior de la Washington şi Ponta de la „Pro România“ vor sa ia PSD - cei care susţin aceste minciuni pentru prostirea oamenilor nu explică cum anume ar putea sa ia un partid doi oameni care nici nu sunt membri în acea formaţiune politică?!? Mesaje de Gâgă venite de la un fost PD-ist şi de la grupul sau de foşti PRM-isti care au confiscat PSD şi i-au inlaturat pe toţi cei care au luptat toata cariera lor politică doar pentru acest partid“, a mai spus deputatul din Pro România. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite