PSD ignoră până şi doliul naţional. Florin Iordache i-a convocat mâine pe deputaţi ca să modifice legislaţia penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul USR Stelian Ion a anunţat pe Facebook că deputaţii din Comisia Iordache au fost convocaţi mâine pentru a dezbate Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. Surse politice au confirmat pentru Mediafax că mâine se va reuni Comisia specială pentru Legile justiţiei, deşi anterior votase suspendarea lucrărilor în perioada 14, 15, 16 decembrie, zilele decretate de doliu naţional, ca urmare a decesului Regelui Mihai.

"Tocmai am aflat: mâine de la ora 11.00 se vor măcelări în Comisia Iordache Codul penal şi Codul de procedură penală", a scris, miecuri, pe Facebook, deputatul USR Stelian Ion, membru al Comisiei speciale. Surse parlamentare au precizat, pentru Mediafax, că nu a fost încă transmisă convocarea către membrii Comisiei.

Comisia specială urmează să înceapă dezbaterile privind propunerile de modificare şi completare a Codurilor Penal şi de procedură Penală prin raportare la transpunerea Directivei PE referitoare la prezumţia de nevinovăţie şi la dreptul de a fi prezent la proces.

Comisia speciala parlamentara privind legile justitiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a decis joi prin vot sa nu lucreze in zilele de doliu national (14-16 decembrie).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite