Raluca Turcan: În PNL nu sunt suficient de mulţi oameni care să sancţioneze PSD, zi de zi, pentru fiecare prostie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul interimar al PNL, Raluca Turcan. FOTO Mediafax
Liderul interimar al PNL, Raluca Turcan. FOTO Mediafax

Preşedintele interimar PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, că în formaţiunea pe care o conduce nu sunt suficienţi lideri care să „sancţioneze“ PSD pentru greşelile făcute, o parte din aceştia preferând să rămână ascunşi.

„În momentul de faţă PNL, aşa cum este el, pentru că nu am scăzut în sondaje, având acum 24%, nu este perceput ca o alternativă la PSD. Întrebarea este de ce. Răspunsul e că nu sunt suficient de oameni buni din PNL implicaţi în decizia politică (...) În PNL nu sunt suficient de mulţi oameni care să sancţioneze PSD, zi de zi, pentru fiecare prostie. Le cer colegilor, dacă vor să ocupe o funcţie, să sancţioneze PSD“, a declarat Raluca Turcan.  

Întrebată pe cine ar alege dintre Ilie Bolojan şi Cristian Buşoi, doi posibili candidaţi pentru şefia PNL, liderul interimar liberal. „Mă voi îndrepta către acea persoană şi acelor persoane care răspund cerinţelor mele“, a mai spus Turcan  

De asemenea, preşedintele interimar al PNL a punctat că la acest moment nu se gândeşte să-şi depună candidatura pentru şefia partidului. 

„Deocamdată avem doi candidaţi. Dacă se vor schimba lucrurile, noi vă vom anunţa (...) Cred că ambii candidaţi au foarte multe păţi bune. Solicitarea mea e ca toţi membrii care intenţionează să candideze la aceste alegeri să pună mai presus interesul public de interesul personal. Soluţia nu e să fracturezi partidul pentru a ajunge nişte oameni pe funcţii, pentru a trimite la alegeri 100 de parlamentari fără vreo forţă prea mare“, a mai spus Turcan.   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite