Robert Cazanciuc: Există un acord cu opoziţia pe multe lucruri în pachetul de modificare a legilor Justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat, duminică, într-o emisiune televizată, că există un acord pe foarte multe lucruri propuse în pachetul de modificare a legilor Justiţiei.

„Procesul a început în 2015. A fost asumat un pachet de modificări de către un număr de parlamentari. Mare parte din aceste lucruri au fost discutate şi rediscutate. Există un acord pe foarte multe lucruri propuse în acest pachet. (...) Sunt multe lucruri care sunt agreate de toată lumea, indiferent de ce parte a baricadei s-ar afla. (...) E foarte importantă participarea la dezbateri şi nu să spunem un «nu» ţâfnos, a afirmat Robert Cazanciuc, preşedinte al Comisiei juridice din Senat, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, senatorul PNL Daniel Fenechiu a replicat că liberalii nu vor renunţa la a spune „nu“ ţâfnos reglementării prin prag a abuzului în serviciu. „Diavolul se ascunde în detalii şi atunci trebuie să fim foarte atenţi şi la detalii. (...) De exemplu noi am spus un 'nu' ţâfnos pragului la abuzul în serviciu. Un «nu» ţâfnos la care nu o să renunţăm. Noi credem că abuzul în serviciu trebuie reglementat fără prag, pentru că interpretarea dată de noi deciziei CCR este în sensul că acolo se vorbeşte de intensitate, nu de un calcul valoric“, a afirmat Daniel  Fenechiu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite