Robert Sighiartău, la Congresul TNL: Tinereţea nu e o virtute. Locul multora este la cimitirul tinerilor elefanţi ai politicii româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat, duminică, al Congresul TNL, faptul că tinereţea nu e o virtute şi că în ultimii ani mulţi politicieni politicieni tineri au dezamăgit, aceştia fiind în special de la PSD.

Robert Sighiartău consideră că încrederea românilor se câştigă în primul rând luptând pentru oameni, iar încrederea tinerilor pe care PNL a pierdut-o „într-o măsură alarmantă la ultimele alegeri“ se câştigă dovedindu-le acestora constant că liberalii luptă pentru ei şi pentru viitorul lor.

„Tinereţea în sine nu este o virtute. În politică mai cu seamă. Am văzut cu toţii în ultimul timp exemple de ratări de proporţii — politicieni tineri şi în floarea vârstei din mai toate partidele, cei mai mulţi de la PSD. Minciunile halucinante şi gura mare i-au ţinut o vreme pe funcţii importante. (...) Acum locul lor este la cimitirul tinerilor elefanţi ai politici româneşti, care s-a mărit considerabil în ultima vreme. Şi mai sunt locuri. Din păcate, aceste exemple au adâncit criza de încredere în clasa politică şi în partide, iar ceea ce se întâmplă acum cu numirile clientelare ale PSD-ului sub orice critică, făcute pe această guvernare a lui Dragnea, a pus şi mai mult gaz pe focul acestei crize de încredere a oamenilor în politică şi partide. O astfel de criză accentuată lasă loc de manevră tuturor demagogilor anti-politică şi anti-partide care nu fac decât să vândă iluzii", a susţinut secretarul general al PNL.

Robert Sighiartău le-a transmis tinerilor liberali că, după alegerile de duminică, vor intra în "bătălie totală" cu PSD, partid "care a produs cea mai mare potlogărie politică de la Revoluţie încoace".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite