Sediul central al PRM, spart şi vandalizat: hoţii au furat bateriile chiuvetelor şi bustul lui Blaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sediul central al Partidului România Mare (PRM) a fost spart luni, printre principalele bunuri furate numărându-se şi candelabrul din biroul fostului lider, Corneliu Vadim Tudor, un bust de bronz al lui Lucian Blaga, dar şi bateriile chiuvetelor din sediu şi robinetele caloriferelor.

Sediul central al PRM a fost spart şi vandalizat, poliţiştii constatând intrarea prin efracţie în interiorul clădirii, dar şi lipsa unor bunuri materiale, după cum se arată într-un comunicat al partidului.

„Este posibil ca spargerea să fi fost dată cu scopul sustragerii de documente, lipsa bunurilor din sediu fiind doar o acoperire, a declarat unul dintre cei prezenţi la locul faptei. Sursa citată, care a dorit să îşi păstreze anonimatul, este de părare ca hoţii au venit la comandă, au ştiut clar ce căutau, şi, în plus, furtul bustului din bronz lui Lucian Blaga, foarte greu de altfel, denotă că nu a fost doar un singur făptaş”, arată oficialii partidului, potrivit realitatea.net.

Printre obiectele furate se numără nu doar o serie de documente, dar şi candelabrul din biroul fostului lider al partidului, Corneliu Vadim Tudor, bustul de bronz al lui Lucian Blaga, bateriile chiuvetelor şi robinetele caloriferelor.

„Dovada că hoţii au venit cu scop de a sustrage documente este evidentă, acoperirea prin furtul unor banale instalaţii sanitare fiind puerilă. Noi suntem convinşi că duşmanii acestui partid, care sunt încă destul de mulţi, vor ca PRM să dispară de pe scena politică româneasă şi în locul lui să vină acele pseudopartide naţionaliste, aflate în buzunarul partidelor de la guvernare. Este foarte ciudat ca acest «demers» cu iz penal, de spargere a sediului PRM, a avut loc imediat dupa ce partidul a reuşit să achite integral datoria restantă la chiria sediului. Este posibil ca acest lucru să fi deranjat pe cineva care pusese ochiul pe sediul PRM, sperând ca va avea loc o nouă evacuare a PRM-ului din sediul central, după vechiul scenariu petrecut în anul 2011”, se mai arată în comunicatul de presă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite