Surse: Întâlnire Grindeanu - Dragnea. Fostul premier vrea împăcarea cu şeful PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea. FOTO Mediafax
Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea. FOTO Mediafax

Fostul premier Sorin Grindeanu i-a solicitat lui Liviu Dragnea o întâlnire în privinţa împăcării şi a revenirii în partid, potrivit DCNews, care citează surse din interiorul PSD.

Surse din interiorul PSD au confirmat pentru DCNews  au confirmat că Liviu Dragnea a acceptat să se întâlnească cu Sorin Grindeanu, iar posibila iertare urmează să fie discutată zilele următoare, în cadrul Comitetului Executiv al PSD. 

La baza acestei mutări stau mai multe lucruri potrivit sursei citate. În primul rând, Grindeanu se simte legat de PSD fiind membru social-democrat din anul 1995. De asemenea, un alt motiv ar fi că aleşii din organizaţiile locale nu ar fi pregătiţi să-şi dea demisiile pentru că şi-ar pierde mandatele. 

Mai mult, ar fi un proces greu construcţia unui partid care să concureze şi cu PSD, dar şi PNL. 

„Pe de altă parte împăcarea Dragnea-Grindeanu poate aduce mari avantaje şi pentru PSD. Partidul îşi va păstra organizaţia puternică într-o zonă unde nu se situează tocmai bine şi nu va pierde parlamentari. Social-democraţii pot rămâne aşadar la controlul unei zone unde stânga a avut probleme“, arată DCNews. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite