Tăriceanu, după ce a fost acuzat că ar fi intrat peste rând într-un muzeu: Am intrat cu grupul din care făceam parte, nu înaintea altcuiva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calin Popescu-Tăriceanu. FOTO Inquam Photos
Calin Popescu-Tăriceanu. FOTO Inquam Photos

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a infirmat joi informaţiile vehiculate în spaţiul public potrivit cărora nu ar fi stat la coadă pentru a vizita Muzeul Mineritului din Roşia Montană, precizând că a nu a intrat în muzeu înaintea altcuiva, ci odată cu grupul din care făcea parte.

„Am constatat că în spaţiul public a fost propagat un filmuleţ în care apar la terminarea vizitei pe care am făcut-o la muzeu. Pentru a oferi informaţii corecte şi în speranţa ca nicio publicaţie nu va folosi filmuleţul pentru a răspândi informaţii false, vreau să fac o serie de precizări. Muzeul se vizitează în grupuri de persoane. Numărul persoanelor este stabilit de organizatori şi de reprezentanţii muzeului. Astfel că am aşteptat şi noi, împreună cu ceilalţi turişti, pentru ca grupul precedent să termine vizita, înainte de a începe turul grupului din care am făcut parte. Aşadar, am vizitat muzeul odată cu grupul din care făceam parte, nu înaintea altcuiva“, a scris Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Şeful Senatului a menţionat că miercuri a vizitat şi peştera Scărişoara, unde a aşteptat aproape o oră. „Tot astăzi am aşteptat aproape o oră, alături de alte sute de turişti, pentru a vizita peştera Scărişoara. Aşa este în multe locuri în ţară în aceste zile, ceea ce arată şi că foarte mulţi români au ales să îşi petreacă această mini-vacanţa în România, ceea ce nu poate fi decât un lucru îmbucurător", a completat Tăriceanu.

Vizita la Muzeul Mineritului şi reproşurile

Călin Popescu Tăriceanu apare în imagini filmate miercuri de un cititor HotNews.ro în timp ce era apostrofat de mai mulţi vizitatori ai Muzeului Mineritului din Roşia Montană. Oamenii îi reproşează preşedintelui ALDE că ar fi intrat peste rând în muzeu.

Potrivit imaginilor, un vizitator îi spune lui Tariceanu că „este bătaie de joc”, „o mare personalitate” (ironic), iar preşedintele Senatului spune, în replică: „Nu-mi reprosaţi mie, că nu fac eu organizarea”. „La revedere dumneavoastră!”, le-a spus politicianul. 

Potrivit cititorului HotNews.ro, oamenii ar fi fost iritaţi de faptul că au fost nevoiţi să aştepte până când grupul lui Călin Popescu Tăriceanu, alături de care se mai vede în imagini şi Daniel Chiţoiu, şi-a terminat vizita în muzeu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite