Tudose, despre protestele din ultima perioadă: Unele - corecte şi justificate, altele - provocate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO / Andreea Alexandru
FOTO / Andreea Alexandru

Unele dintre manifestaţiile din ultima perioadă au fost „justificate, normale şi corecte", în timp ce altele au fost „provocate”, a declarat, joi seară, la Antena 3, premierul Mihai Tudose.

„Unele dintre manifestări sunt justificate, sunt normale şi corecte, altele sunt provocate. Manifestarea de azi în jurul Parlamentului n-a fost o manifestare spontană, au venit oameni aduşi cu autocare din zece judeţe şi care la ora când pleca autocarul s-au risipit brusc", a declarat prim-ministrul, întrebat despre protestele din ultima perioadă.

El a spus încă că au existat şi "manifestaţii justificate, normale şi corecte", precum mitingul organizat în faţa Guvernului de către medicii de familie, care au dreptate. 

„S-au transformat în contabili, insuficient plătiţi, cu o birocraţie absolut demenţială. Încercăm să revenim în normalitate. Un exemplu de manifestare în faţa Guvernului justă. (...) nu este comod şi nu este normal ca nişte oameni să trebuiască să iasă în piaţă ca să se facă auziţi", a declarat Tudose.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite