Tudose l-a certat pe Răzvan Cuc de faţă cu jurnaliştii: În fiecare săptămână mai expropriaţi două coteţe pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, când terminaţi odată?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Mihai Tudose l-a criticat, joi, în deschiderea şedinţei de guvern, pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, potrivit hotnews.ro. Tudose l-a întrebat pe un ton dur cât mai durează expropierile ultimei bucăţi din autostradă Bucureşti-Ploieşti, folosind apoi un ton zeflemitor: "În fiecare săptămâna mai expropriaţi două coteţe".

Premierul i-a cerut ministrului să vină cu toate exproprierile deodată, în timp ce Răzvan Cuc se justifica spunând că e vorba despre probleme din trecut.

”Cele două imobile care sunt azi pe ordinea de zi de expropiat se află în hotărârea de guvern 381 din 2009, hotărâre care prevedea declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată rămase de expropiat…”, a încercat să explice ministrul transporturilor.

”Am înţeles titlul, dar acum două săptămâni am mai expropriat două tot pe tronsonul ăla”, i-a replicat prim-ministrul.

”Sunt ultimele imobile care vor fi expropriate pe aceste tronson”, a spus Cuc.

”Acum două săptămâni alea erau ultimele”, i-a întors-o Tudose.

”Erau pe alt obiectiv de investiţii”, a închis Răzvan Cuc discuţia.

Săptămâna trecută, Tudose l-a criticat în şedinţa de Guvern pe un secretar de stat şi l-a avertizat că s-ar putea să „plece acasă”.„Nu daţi din cap, domnule secretar de stat, atât de amplu, aşa, că nu sunt foarte de acord cu ce aţi scris acolo şi s-ar putea să plecaţi acasă înapoi. Mă bucur că aţi înţeles”, i-a spus premierul lui Rareş Trişcă, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în urma unei discuţii despre spitalele regionale. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite