Un deputat PSD cere demisia premierului Tudose pentru că a criticat-o pe Firea: V-au vorbit Coldea şi Maior? Aţi prleuat ordinul de zi pe unitate?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu i-a cerut „distinsului“ premier MIhai Tudose să demisioneze din fruntea Guvernului, după ce a criticat-o pe Gabriela Firea pentru intenţia de a organiza un târg de Crăciun fix în Piaţa Victoriei, locul tradiţional de protest împotriva PSD.

"I-am transmis direct distinsului Tudose acum câteva minute şi îi transmit şi PUBLIC: Am IMENSA satisfacţie că NU v-am votat premier în Parlament! Sunt atât de încântat de decizia mea că-mi vine să mă pup! O critică pe Gabriela Firea pentru că face târg de Crăciun în Piaţa Victoriei şi în acelaşi timp se duce lângă Iohannis pe 1 Decembrie!?! V-au vorbit COLDEA şi MAIOR din prefaţa cărţii pe care aţi publicat-o? Le-aţi preluat #FERICIT ordinul de zi pe unitate? V-aş spune că sunteţi #PARALEL. Dar ar fi inutil. Ne-aţi spus că nu înţelegeţi «conceptul»... #NouaSecuritate",  a scris Liviu Pleşoianu pe Facebook.

Premierul Mihai Tudose spune că decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un târg de Crăciun în Piaţa Victoriei nu este cea mai inspirată, el motivând că, în primul rând, oamenii nu au pe unde să traverseze şi, în plus, este o decizie care se interpretează, dat fiind că acolo au loc proteste.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite