Şoc şi groază - marile regii ale iernii

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce România este afectată grav de iarna aspră şi zeci de români mor cu zile îngheţaţi în casele lor modeste, marii conducători ai ţării, penalii, deontologii şi manipulatorii omniprezenţi la televizor, dezbat, în funcţie de interes, înregistrările fugarului Sebastian Ghiţă. Serialul dezvăluirilor „şoc” ale urmăritului sunt premeditate, bine pregătite şi au ţinte clare.

Începutul de an, viscolul, frigul, neajunsurile, bolile, lipsa de implicare, organizare eficientă şi interes din partea actualilor şefi şi conducători au contribuit împreună, din plin, la pierderea multor vieţi omeneşti în luna ianuarie, până acum. Tabloul morţii este ilustrat din plin de morţii din spitale, unii lăsaţi de-a valma printre alţi bolnavi îngroziţi, cum este cazul spitalului din Piteşti!!!

Alţii sunt găsiţi îngheţaţi pe străzi sau în casele sărăcăcioase, uitaţi de politicienii şi primarii care îi căutau doar la vot. Prin satele româneşti, înfruntând viscolul, gerul şi zăpada, mulţi români şi-au condus apropiaţii la groapă. Am văzut cu ochii mei, în judeţul Ialomiţa aproape că nu exista biserică fără un cortegiu funerar. La fel sunt sigur că au fost lucrurile şi în alte judeţe, iar astfel de evenimente triste continuă să se întâmple. Au existat şi cazuri când morţii nu au putut fi îngropaţi la timp din cauza urgiei albe.

Astfel, partidele roşii care sunt acum la putere şi-au pierdut votanţi buni. După cum se ştie, bătrânii în special, oameni modeşti şi fără putere, au crezut minciunile sfruntate ale partidelor respective, dar şi-au dat duhul uitaţi total de cei pe care luna trecută i-au votat la putere. Din păcate, trist, dar adevărat, nici alţi români nu vor mai apuca până la sfârşitul acestei ierni să vadă cât de mult au fost minţiţi, iar promisiunile de lapte şi miere vor rămâne în veci neonorate.

Singurii care s-au luptat eroic cu vremea câinoasă pentru salvarea de vieţi omeneşti au fost şi sunt lucrătorii de pe ambulanţe, în primul rând. Apoi, personalul medical de serviciu în aceste zile şi parţial, drumarii.

În timp ce România este afectată grav de iarna aspră şi zeci de români mor cu zile îngheţaţi în casele lor modeste, marii conducători ai ţării, penalii, deontologii şi manipulatorii omniprezenţi la televizor, dezbat, în funcţie de interes, înregistrările fugarului Sebastian Ghiţă. Serialul dezvăluirilor „şoc” ale urmăritului sunt premeditate, bine pregătite şi au ţinte clare. În cazul acestora, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi justiţie s-a autosesizat şi a deschis un dosar privind „posibile imixtiuni în actul de justiţie” şi un alt dosar privind săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

Unii demnitari mai vechi sau mai proaspeţi în funcţii înalte, lucrează intens şi pregătesc amnistia marilor penali, atât de dorita de ei şi de alţii certaţi cu legea. Alţii pregătesc marile manevre de furat bani din bugetul statului. Buget la care noua putere a descoperit o gaură neagră de 10 miliarde de lei, făcută de „nemernicii” de tehnocraţi! Chestie pentru care s-au solicitat anchete parlamentare ale tehnocraţilor. În fapt, o manevră ordinară, un pretext de a motiva cetăţenilor neonorarea promisiunilor electorale care i-au adus la putere, după părerea mea.

O altă regie de mare clasă am văzut-o la Bucureşti, cu proaspăta primăriţă Gabriela Firea, în rol de actor principal în piesa deszăpezirii, înconjurată de şefi şi şefuleţi de prin diverse regii, de transport, de termoficare de exemplu, făcând pe edilul dur şi competent la televizor, în timp ce Capitala era sub nămeţi.

Asta-i România începutului de an 2017, care arată şi direcţia în care ne îndreptăm. O realitate de şoc şi groază, ca să parafrazez sloganurile zilnice ale unor televiziuni manipulatoare.

Tabloul morţii pe de o parte, şi cel al luptei pentru ciolan şi împotriva statului de drept, pe de altă parte.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite