Alis Grasu, şefa Ambulanţei Bucureşti: „În mod paradoxal, ieri n-a crescut numărul de solicitări. Toţi bucureştenii erau preocupaţi să ajungă acasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi se aşteptau ca numărul de solicitări să fie mai mare decât în mod normal, dat fiind codul galben de furtuni şi vijelii anunţat de meteorologi, oficialii de la Ambulanţa Bucureşti Ilfov spun că numărul de cazuri s-a menţinut în limitele obişnuite.

Concret, între orele 17.30 - 20.00, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov s-au înregistrat 190 de solicitări. 

„Din fericire, ne-am plasat în parametri normali. Întotdeauna aglomeraţia creează dificultăţi echipajelor de ambulanţă deşi oamenii încearcă în ultimii ani să creeze culoar. Cert este că ieri erau preocupaţi cu altceva. Totuşi, noi am avut şapte echipaje în plus. Mai bine e să fii pregătit decât să fii luat prin surprindere. Măsurile de siguranţă luate în Bucureşti au venit pe fondul a ceea ce s-a întâmplat în Timişoara”, a declarat, pentru „Adevărul”, medicul Alis Grasu, şefa SABIf. 

Potrivit acesteia, niciun alt oraş nu se compară cu Capitala. „Aici sunt cele mai multe străzi, e cea mai mare aglomeraţie urbană, sunt cele mai multe clădiri în contrucţie, e un oraş vulnerabil”, a conchis medicul. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite