Articol publicitar

CALIFICAREA - Şansa ta la un loc de muncă „Dezvoltarea oportunităţilor de carieră şi investiţie la şanse de ocupare - DECIS”

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
DECIS
DECIS

Este incert dacă mediul cultural în care ne formăm, educaţia din familie,  societatea în care trăim sau poate doar datele genetice ale speciei umane sunt vinovate pentru faptul că încă din copilărie căutăm succesul şi bucuria victoriilor, indiferent că sunt realizări mari sau mai mici.

Este un adevăr pe care Technical Training SRL şi partenerii săi, TECHNIKI EKPEDEFTIKI S.A. şi STAFF CONSULT SRL, l-au avut în vedere atunci când au iniţiat proiectul “Dezvoltarea oportunităţilor de carieră şi investiţie la şanse de ocupare – DECIS”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeşte în oameni!”.

 Obiectivul general al proiectului este creşterea şanselor de integrare durabilă pe piaţa muncii pentru un număr de 1.080 de persoane, care vor beneficia de cursuri de pregătire profesională, dar şi de consiliere pentru ca alegerea meseriei în care se vor perfecţiona sau a carierei pe care o vor urma, să se plieze cât mai bine pe abilităţile personale şi valorile fiecărei persoane în parte.

În îndeplinirea acestui obiectiv, proiectul a prevăzut desfăşurarea unor activităţi de orientare şi consiliere profesională, venind astfel în întâmpinarea şomerilor şi persoanelor inactive, tocmai ca un ajutor  pentru începerea unui nou drum profesional în viaţa lor.

Astfel că, au fost incluse în cadrul proiectului sesiuni de consiliere profesională de grup (10 persoane), cu o durată de 10 ore. În cadrul acestora, participanţii îşi vor elabora cv-ul, vor învăţa să îl adapteze cerinţelor postului, vor întocmi scrisori de intenţie şi vor învăţa să susţină un interviu de angajare. În continuare, participanţii vor învăţa, de asemenea, să tehnoredacteze singuri documentele şi vor fi sprijiniţi pentru a asigura corectitudinea formei şi exprimării. Totodată, vor primi asistenţă pentru autoevaluarea personalităţii în vederea orientării profesionale, pentru stabilirea traseului profesional şi pentru dezvoltarea abilităţilor necesare integrării în muncă. 

Pentru detalii suplimentare privind proiectul "Dezvoltarea Oportunitatilor de cariera si investitie la sanse de ocupare - DECIS” vă rugăm să ne contactati la: 

Technical Training S.R.L.

Str. Prof. Ion Bogdan nr. 4-6

Sector 1, Bucureşti http://proiectdecis.ro

Tel.: 021.252.24.95; Fax: 021.252.24.97;

E-mail: office.ttraining@gmail.com; technical.decis@gmail.com sau

Pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Cursuri.Gratuite.Decis

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite