Ce spune presa internaţională despre cel mai mare SPA din Europa, Therme Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Therme Bucureşti este situat la 10 minute distanţă de Capitală
Therme Bucureşti este situat la 10 minute distanţă de Capitală

Associated Press, New York Times, Business Insider şi Daily Mail au publicat articole despre cel mai mare complex SPA din Europa, Therme Bucureşti, care s-a deschis recent în nordul Capitalei.

Associated Press scrie că ”un SPA termal cu tehnologie de ultimă generaţie s-a decshis la Bucureşti”. Publicaţia mai spune despre Therme Bucureşti că este un „templu al apelor termale”, aflat în capitala României. Prin complexitatea tehnologică şi dimensiunea sa impresionantă, Therme Bucureşti reprezintă cel mai fierbinte punct de distracţie al Capitalei, în acest moment. Business Insider aminteşte de cele 800.000 de plante din grădina botanică de interior a complexului, iar New York Times anunţă într-un articol deschiderea centrului SPA. De asemenea, publicaţia britanică Daily Mail a publicat o galerie foto cu Therme Bucureşti.

Therme Bucureşti este cel mai mare centru termal din Europa, construit pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală de peste 30.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Apa termală de la Therme Bucureşti este extrasă de la o adâncime de peste 3.100 de metri, iar centrul are cea mai mare grădină botanică din România cu peste 800.000 plante. 

Therme Bucureşti este împărţit în trei zone mari: Galaxy, Palm, Elysium. Zona Palm este destinată adulţilor şi adolescenţilor trecuţi de 16 ani şi este pentru relaxare. Mai exact, bucureştenii care optează pentru această zonă au la dispoziţie, pe lângă mai multe piscine, şi 26 de şezlonguri care fac hidromasaj, încadrate de 500 de palmieri de diferite specii, dar şi de 1.000 de plante de corian. Apa din piscina de relaxare aflată în mijlocul zonei Palm se reîmprospătează cu 15% în fiecare zi, iar acoperişul este retractabil.

Therme Bucureşti se deschide la Baloteşti

În ceea ce priveşte piscinele, ele conţin diferite minerale, una conţine sare de la Marea Moartă, alta are lotium, alta are apă îmbogăţită cu magneziu, în timp ce piscina cu valuri are patru programe de intensitate şi rapiditate total diferite. În aceeaşi arie există şi o piscină semi-olimpică cu patru culoare şi 25 de metri lungime, cu adâncime cuprinsă între 1,2 şi 1,6 metri. În zona pentru copii şi familie, Galaxy, sunt montate nu mai puţin de 16 de tobogane de diferite dimensiuni, lungimea totală a acestora fiind de 1,5 kilometri. Acestea au o capacitate de 6.500 de persoane pe oră.

Therme Bucureşti se deschide la Baloteşti

Accesul în centru se face pe baza unei brăţări, pe care vizitatorul o înapoiază la final. Cu ajutorul brăţării, prevăzută cu un cip şi cu un număr, acesta îşi poate deschide şi închide dulapul în care îşi păstrează lucrurile personale în vestiare. Acestea beneficiază de sisteme antiefracţie, iar interioarele lor sunt din oţel. În dulapuri există inclusiv priză pentru cei care au nevoie să-şi încarce telefoanele, de exemplu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite