UPDATE Cod galben de ceaţă în şase judeţe şi pe câteva drumuri naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii au emis, marţi dimineaţă, Cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri, inclusiv pe câteva drumuri naţionale, între care DN1, în Alba.

UPDATE Codul galben de ceaţă emis pentru judeţele Alba, Braşov şi Sibiu a fost prelungit, în jonele joase, până la ora 10.00. De asemenea, meteorologii au emis aceeaşi avertizare de ceaţă şi pentru judeţele Covasna şi Mureş (zona joasă).

Judeţele Alba, Braşov şi Sibiu sunt sub cod galben de ceaţă până la ora 8.00, iar judeţul Cluj este sub Cod galben de ceaţă până la ora 9.30. 

În aceste zone, vizibilitatea este scăzută, local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Fenomenul îngreunează şi traficul.

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Alba, traficul se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă pe DN1 Alba Iulia – Sibiu, DN14B Teiuş - Blaj şi DN7 Alba Iulia - Hunedoara, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri.

De asemenea, este ceaţă şi pe tronsonul kilometric 316 – 354 al Autostrăzii A1 (între Sibiu şi Deva), precum şi pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Braşov şi Cluj.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite