Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi de echipajele Ambulanţei Bucureşti. Unul era căzut între maşini, altul se afla într-o fabrică dezafectată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi bărbaţi au fost găsişi decedaţi de către echipajele SABIf FOTO Adevărul
Doi bărbaţi au fost găsişi decedaţi de către echipajele SABIf FOTO Adevărul

Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi de către echipajele Ambulanţei Bucureşti Ilfov. Unul dintre aceştia era căzut între maşini, în timp ce al doilea se afla într-o fabrică dezafectată. Aşa a declarat Alis Grasu, managerul SABIf, precizând că numărul de apeluri a scăzut, fiind înregistrate 1208 solicitări.

Cu toate că numărul de apeluri a fost mai mic, numărul de urgenţe a rămas ridicat. Astfel, 708 dintre solicitări au fost urgenţe Cod roşu şi galben, 99 fiind cazuri în locuri publice.

„Ambulanţa a fost solicitată pentru un bărbat găsit decedat de proprietarii unei maşini în timp ce îşi deszăpezeau autovehiculul. Al doilea era într-o fostă fabrică de alcool”, a arătat Alis Grasu.

Printre cazurile de urgenţă au fost şi 29 de oameni fără adăpost: 14 dintre ei, cu hipotermie, au fost duşi în centrele sociale, opt la spitale, iar şapte nu au mai fost găsiţi atunci când a ajuns ambulanţa.

Alte urugenţe au fost 32 de luxaţii, entorse şi fracturi, 12 traumatisme prin cădere şi 14 naşteri, a adăugat managerul SABIF.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite