Articol publicitar

Dragonul Roşu şi Fundaţia Alinare sprijină familiile nevoiaşe în cadrul campaniei „Împreună oferim alinare“

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comercianţii din Dragonul Roşu împreună cu Fundaţia Alinare oferă cadouri familiilor nevoiaşe cu ocazia Sărbătorilor Pascale. În cadrul campaniei umanitare „Împreună oferim alinare”, organizată în lunile aprilie, mai şi iunie, familiile cu posibilităţi financiare reduse primesc ajutor sub forma unor donaţii.

Aproximativ 2.200 de articole vestimentare, încălţăminte şi jucării sunt împărţite în această perioadă celor nevoiaşi, în prima etapă donaţiile fiind distribuite către 30 de familii aflate sub protecţia Centrului Socio-Medical din judeţul Giurgiu.

Scopul iniţiativei este de a oferi ajutor celor aflaţi în dificultate, identificarea beneficiarilor fiind făcută de către Fundaţia Alinare cu sprijinul serviciilor de asistenţă socială din judeţ.

Campania de colectare a bunurilor s-a desfăşurat în perioada 8 - 20 aprilie în cadrul centrului comercial Dragonul Roşu unde au fost amplasate boxe speciale pentru colectarea de jucării, îmbrăcăminte, încălţăminte şi alte bunuri de folos pentru cei nevoiaşi. Comercianţii care activeză în cadrul centrului comercial au dat dovadă de solidaritate, astfel că în aproximativ două săptămâni s-au adunat circa 120 Kg de bunuri donate, cu o valoare estimată la 26.000 de lei.

Mulţumim celor care s-au implicat în această campanie de suflet prin care ne dorim să aducem sprijin şi puţină bucurie de Sfintele Sărbători Pascale. Împreună suntem mai puternici şi alături de comercianţii din centrul comercial Dragonul Roşu avem posibilitatea să aducem alinare celor care suferă, familiilor care se confruntă zi de zi cu sărăcia şi care au un orizont de posibilităţi extrem de redus. S-au strâns foarte multe bunuri care sunt împărţite zilele acestea celor nevoiaşi: haine şi încălţăminte, produse pentru casă dar şi jucării, dulciuri pentru cei mici. Este o iniţiativă care sperăm să devină tradiţie anuală şi cu ajutorul Fundaţiei Alinare să ajungem la cât mai multe familii nevoiaşe”, a declarat Nicolae Dumitru, preşedinte Niro Investment Group.

Prin proiectele derulate anual, Asociaţia Alinare sprijină, promovează şi ajută prin mijloace caritabile persoane cu dizabilităţi, bătrâni, copii şi familii defavorizate.

Suntem binecuvântaţi de multe ori cu daruri pe care alte persoane nu le au: haine, casă, maşină, tehnologie şi multe altele. Pentru majoritatea dintre noi acestea înseamnă normalitate. Pentru cei mai puţin norocoşi, acestea sunt doar vise. Este extraordinar să apreciem valoarea a ceea ce avem şi, în acelaşi timp, să înţelegem puterea pe care o avem atunci când ne implicăm în a aduce alinare în viaţa cuiva. Mulţumim comercianţilor din Dragonul Roşu care au donat si sperăm ca prin această campanie să aducem puţină lumină în suflet celor suferă, în perioada Sărbătorilor de Paşte”, a declarat Valerica Mârzac, Director executiv Fundaţia Alinare.

Imagine indisponibilă

Niro Investment Group sprijină în mod constant acţiuni umanitare care ajută la dezvoltarea comunităţii şi la uşurarea suferinţei pricinuite de sărăcie. De 25 de ani, compania derulează proiecte pe termen lung: susţinerea campaniilor educaţionale prin care sunt ajutaţi copii talentaţi, dar lipsiţi de resurse materiale (Casa de cultură a studenţilor din Bucureşti,  Centrul Naţional de Cultură a Romilor, Parohia Voluntari); susţinerea unor fundaţii şi asociaţii neguvernamentale (Fundaţia Alinare, Ovidiu Rom, Bright Light), sponsorizarea activităţilor Direcţiilor de Protecţie Socială din Bucureşti şi judeţul Ilfov, construirea şi acordarea de sprijin pentru restaurarea unor biserici şi lăcaşuri de cult dar şi acţiuni de combatere a daunelor provocate de inundaţii, furtuni sau incendii.

Despre Fundaţia Alinare

Înfiinţată în anul 2000, Fundaţia Alinare este un ONG al cărui profil de activitate vizează trei domenii vaste: asistenţă socială – prin serviciile gratuite de îndrumare către asistenţa socială publică; asistenţă financiară – prin serviciile gratuite de îndrumare în gestionarea resurselor financiare, încurajarea găsirii unui loc de muncă şi sprijinirea ocazională materială a familiei în dificultate; asistenţă în educaţie – prin serviciile gratuite de workshop-uri pentru şcolari sau pentru adulţi, activităţi formale sau non-formale, activităţi de recreere pentru copii.

Mai multe informaţii: alinare.ro

Despre Dragonul Roşu

Deţinut de Niro Investment Group, complexul comercial Dragonul Roşu a fost deschis în 2002 şi a evoluat de la un simplu spaţiu destinat micilor comercianţi de retail la un hub comercial care deserveşte regiunea Europei Centrale şi de Est, găzduind peste 5000 de comercianţi din România, China, Turcia şi Orientul Mijlociu.  În prezent, în cadrul Zonei Comerciale Dragonul Roşu îşi desfăşoară activitatea peste 15.000 de persoane, salariaţi ai firmelor din grupul de firme Niro şi ai clienţilor acestuia, iar media zilnică de vizitatori este de peste 25.000. Firmele care activează în cadrul zonei comerciale Dragonul Roşu îşi vând produsele nu numai pe piaţa românească, ci şi pe pieţele ţărilor învecinate: Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Bulgaria, ţările din fosta Iugoslavie şi, mai recent, în Grecia, Austria şi Cehia.

Pentru mai multe detalii : www.dragonulrosu.ro

Despre Niro Investment Group

Niro Investment Group are o experienţă extinsă ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general şi manager de active. Printre proiectele dezvoltate şi gestionate de NIRO Investment Group, cu o suprafaţă construită de peste 500.000 mp, se numără cel mai mare hub comercial din Europa de Est - Dragonul Roşu, clădiri de birouri, proiecte rezidenţiale, restaurante şi hoteluri celebre, aşa cum este clădirea istorică Grand Hotel du Boulevard. În 2018, compania şi-a consolidat investiţiile în industria ospitalităţii anunţând două proiecte de anvergură: redeschiderea în anul 2020 a Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureştiului, sub marca internaţională de lux Corinthia şi construcţia unui nou hotel premium în Bucureşti, situat pe bulevardul Expoziţiei, care va fi deschis în anul 2021.

Pentru mai multe informaţii despre companie, vizitaţi nirogroup.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite